3 °C Budapest

Itt a 100 Ft-os biztosítás!

Pénzcentrum
2008. december 4. 09:59

Újabb tartalommal bővült az UNION Biztosító és a Magyar Telekom együttműködése. 100 forintos első éves díjért biztosíthatják otthonuk nyugalmát a T-Home ügyfelek a Magyar Telekom és az UNION Biztosító együttműködése révén.

Az UNION Biztosító mindösszesen 100 Ft-os első éves díjért kínál széles körű lakásbiztosítást a T-Home vezetékes telefon, Internet és TV előfizetőknek. Az érdeklődőknek csupán a T-Home weboldalán kell megtekinteniük az ajánlat részleteit, és néhány kattintással az UNION Biztosító oldalán megköthetik lakásbiztosítási szerződésüket. A kedvezményes díjú biztosítás az Interneten, a http://telekomlakas.unionbiztosito.hu oldalon köthető meg.

A biztosítás teljes körű védelmet nyújt tűzkárok, természeti csapások, vízkárok, üvegtörés esetén. Az ügyfél választhat betöréses lopás és rablásbiztosítást, amely a rongálási károkat is fedezi, továbbá külön-külön is biztosíthatja ingatlanát és ingóságait. A termék további kiegészítő szolgáltatásokkal bővíthető. Így a speciális, üvegekre vonatkozó védelem kiterjed a különleges üvegekre, tükrökre, akváriumokra és kerámialapos tűzhelyek főzőlapjaira is. Biztosíthatóak az épülethez kapcsolódó előtetők. Fedezhetők a fűtéskimaradásból és a fagyasztó áramkimaradásából eredő károk. Az ügyfél otthonában folytatott vállalkozásának eszközeit is biztosíthatja az otthonbiztosítás keretein belül. Segítséget kaphat bankkártya elvesztése, készpénz és bankkártya ellopása, zárcsere valamint dokumentumpótlás esetén. Mindezt az első évben csupán 100 forintért.

A partneri együttműködés nem új fogalom az UNION Biztosító és a Magyar Telekom életében. Az UNION Biztosító 2007. nyarán elnyerte a társaság stratégiai biztosítási partner keresésére kiírt tenderét, amelyet azóta számos közös termék fémjelez. Így köztük az egész családra kiterjedő kedvező díjú baleset-biztosítás, valamint az egész családra kiterjedő, 24 órás orvosi call centert, másodlagos orvosi véleményt és baleset-biztosítást is magában foglaló családi egészség csomag T-Home vezetékes telefonnal rendelkező ügyfeleknek, vagy a 10% díjkedvezményt nyújtó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás T-Home ügyfeleknek. Az együttműködés eredményeként ma már ezen szolgáltatások előnyeit százezer főt meghaladó közös ügyfélkör élvezi.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 29. 21:48
Idén is átadták a Televíziós Újságírók Díját. Az elismeréseket nem sokkal cikkünk élesítése előtt, s...
Bankmonitor  |  2023. március 29. 14:25
Megtakarítási szakértőnk most bemutatja, milyen tényezők okozzák a pénzügyi döntéseink halogatását,...
Holdblog  |  2023. március 29. 13:05
Biztosítás. Évtizedekkel korábban, ha gyermeki énem meghallotta ezt a szót, bizony komoly fejtörést...
MNB Intézet  |  2023. március 28. 10:16
Az alacsony mobilitás konzerválja a társadalmi egyenlőtlenségeket. A jómódúaknak elvileg nem áll köz...
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57