Óriási változás az Auchan hipermarketekben: ezt is meglépték

2019. július 26. 10:08

A vásárlási élmény növelése és az időhatékonyabb működés érdekében önkiszolgáló kasszákat telepít az Auchan számos hipermarketében. Év végéig összesen hét helyen vehetik igénybe az új rendszert a vásárlók, 2020-ra pedig mindegyik áruházban és kis formátumú üzletben elérhető lesz a szolgáltatás.

Az Auchan óbudai áruházában mától önkiszolgáló kasszáknál fizethetnek a vásárlók, ezáltal a vásárlás kényelmesebbé és gyorsabbá válhat. Az önkiszolgáló kasszák a vevői szokásokat figyelembe véve az egyre népszerűbb kártyás fizetést részesítik előnyben, illetve akadálymentesek lesznek.

A vállalati stratégiával összhangban kezdetét vette az önkiszolgáló kasszák telepítése az Auchan hipermarketekben. Elsőként Budakalászon, majd az egyhónapos tesztidőszakot követően, mától Óbudán is használhatják a vásárlók az új és gyorsabb fizetési megoldást. A hipermarketlánc a modern és praktikus felülettel az aktuális piaci trendeknek és a folyamatosan változó vevői igényeknek tesz eleget, emellett

tovább segíti dolgozói hatékonyabb munkavégzését és a kiszolgálás hatékonyságát.

Az áruházlánc stratégiájában az online vásárlási felület folyamatos fejlesztése mellett kulcsfontosságú az áruházakban lévő digitális rendszerek modernizálása is. Új rendszert és eszközöket kapnak a hagyományos kasszák, valamint az olyan kényelmes megoldások bevezetésének lehetőségét is vizsgálja az áruházlánc, mint a mobilfizetés és a self scanning.

2019 végéig összesen hét áruházban, Budakalászon, Óbudán, Budaörsön, Dunakeszin, Maglódon, Soroksáron és Albertfalván találkozhatnak a vásárlók a vadonatúj fizetési megoldással, 2020-ra pedig mindegyik áruházban és kis formátumú üzletben elérhető lesz a szolgáltatás.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem