13 °C Budapest
Many Christmas presents under wonderful Christmas Tree

Itt a mentőöv a feledékenyeknek: 7 ajándékötlet a benzinkútról, ami nem is ciki

2022. december 24. 16:03

Halogattad az ajándékvásárlást és konkrétan itt a szenteste? Vagy elfeledkeztél valakiről, és nem akarsz cikiben maradni? Pánikra semmi ok! Mutatunk néhány ajándékot, amelyekkel még most sem késtél el, és aránylag kevés energiabefektetéssel beszerezhetők. Sőt, olyan ajándék-öteletet is megosztunk veled, ami egy fillérbe sem kerül.

Bizony, mindenkivel megesett már, hogy konkrétan a karácsonyi vendégség előtt jött rá, hogy halogatta az ajándékvásárlást, ezért valaki kimaradt a szórából. De pánikra semmi ok! Még december 24-én sem késtél el semmivel, egyszerűen megoldható a helyzet.

Ugyanis még december 24-én délután is stabilan nyitva tart a benzinkút! Ha minden kötél szakad és az utolsó pillanatban ébredsz rá, hogy nem vettél valakinek ajándékot, akkor irány a legközelebbi töltőállomás. Oké, ezek nem a kedvező áraikról híresek, de a feledékenységet meg kell fizetni. Ráadásul egyre több kúthálózat köt partnerségi megállapodást boltláncokkal, így egyes helyeken gyakorlatilag egy komplett bolt kínálatából lehet válogatni! Mutatunk pár példát, amelyeket simán megvehetsz a kúton

  • Jó minőségű bor vagy bármilyen alkoholos ital, természetesen horror áron, de ez most egy ilyen karácsony. A legtöbb helyen ajándéktáskát is tartanak!
  • Kiváló ajándék lehet a szelfibot, vezeték nélküli töltő, powerbank, vagy egyéb más autós kiegészítő.
  • Ugyanitt magyar könnyűzenei CD-ket és koncert DVD-ket is beszerezhetünk, de azért ne számítsunk akkora választékra, mint amivel egy lemezboltban találkoznánk.
  • Ha hölgyről feledkeztünk meg, akkor egy doboz bon-bon tökéletes lehet, a legtöbb nagy kúton márkás termékeket is lehet vásárolni, igaz, ezek sem olcsók.
  • Piperetermékeket is összeválogathatunk a polcokról, ezek is szinte minden nagyobb töltőállomáson megtalálhatóak.
  • Vannak kutak, ahol még cserepes virágot is árulnak, a csoki mellé pont jó lehet. És a kávé is jó last minute ajándék lehet.
  • Sőt, a nagyobb töltőállomásokon már gyerekjátékokat, könyveket is találhatsz, szóval a lehetőségek tárháza végtelen.

Ha teljesen nullán vagy

A mai világban sokan elfelejtik, hogy nem kell ahhoz vagyonokat költeni, hogy valakinek örömet okozz. A barátokat, közeli rokonokat például meglephetjük egy vacsorával - akár menüt is készíthetünk pár fogással. Készíthetünk saját kezűleg kupont, képeslapot is, igen, ennyi is elég, hogy tudassuk, együtt töltött minőségi időt ajándékozunk.

Ha kisgyerekes szülőt szeretnél meglepni, készíthetsz "gyerekfelvigyázás előre egyeztett időpontban" kártyát is, amiket beválthatnak év közben. Kutyás ismerősök, rokonos esetében is jó lehet a kutyaszittelés, ajándék kutyasétáltatás - ha nekik valami közbejön, akkor segítesz rajtuk. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ha kézzelfogható ajándékot szeretnél a fa alá tenni, egy rúd saját készítésű bejgli vagy mézeskalács is remek lehet, vagy egy sajátkészítésű fényképalbum, amelyben az ajándékozottal vagy róla készült képeket hívsz elő. A hozzáértők akár egy kisfilmet is készíthetnek, amelyet karácsonykor le tudnak vetíteni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem