11 °C Budapest
Meglepő kedvezményt kapnak a Tescótól a magyar vásárlók

Meglepő kedvezményt kapnak a Tescótól a magyar vásárlók

2014. október 7. 15:20

Érdekes ajánlattal rukkolt elő a Tesco és a Tesco Mobile: a mobilszolgáltató ügyfelei ingyenes beszélgetést kapnak havi bevásárlásaik után. 30 ezer forintos vásárlásért 30 perc ingyenes beszélgetés... az áruházlánc szerint ez átalakíthatja a feltöltős kártyák piacát.

Új ajánlatot jelentett be kedden a Tesco Mobile: ingyenes perceket kínál minden Tesco Clubcard kártyatulajdonos számára bevásárlásaik után. Magyarországon jelenleg 2 millió vásárló rendelkezik Clubcard kártyával, és az ő bevásárlásaik jelentik a Tesco 700 milliárd forintot meghaladó éves forgalmának több mint felét, az új ajánlattal évente több százmillió ingyenes mobilperc válik elérhetővé - tájékoztatta a Pénzcentrumot a mobilszolgáltató.

Várakozásaik szerint az új lehetőség komolyan befolyásolja majd a hazai feltöltőkártyás piacot, sőt, akár a számlás előfizetéssel rendelkezők számára is valós alternatívát jelenthet.

A részletekről annyit tudni, hogy

20-30 ezer forintos bevásárlás esetén 20-30 perc díjmentes beszélgetést kapnak az ügyfelek.

A Tesco Mobile szerint ez sok mobilozó számára teljesen eltünteti a havi hívásköltséget, míg a többet telefonáló ügyfelek esetében is ezer-kétezer forintos költségcsökkenést jelent.

Mint megtudtuk, leginkább azok jelentik a célcsoportot, akik havi nagybevásárlásaikat a Tescoban intézik, és nem telefonálnak túl sokat. A rendszer fontos eleme, hogy odaadhatjuk vásárlásaink után kapott perceinket például a jóval kevesebbet beszélő nagymamának.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Pénzcentrum vélemény
Első hallásra meglepően nagy összegnek hangzik 30 ezer forint vásárlásért 30 perc beszélgetés - ezt akár úgy is értelmezhetnénk, hogy ezer forintos percdíjat ad ajándékba a Tesco (a feltöltős kártyák percdíjai más mobilszolgáltatóknál 20-50 forint között mozognak átlagosan).

Ráadásul azt se felejtsük el, hogy jellemzően a kispénzű ügyfelek választják a feltöltős kártyákat, azok, tehát például azok, akik a hipermarketekben sem költenek sokat.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, milyen távlati eredményeket hoz az akció.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?