A készpénzes vevőkre hajt a Kupon Világ

Pénzcentrum
2013. június 3. 18:02

Ezentúl a Libri könyvesboltjaiban, készpénzzel is meg lehet vásárolni a Kupon Világ kuponjait - tájékoztatta lapunkat a közösségi vásárlói oldal.

A Kupon Világ és Libri közötti, június 1-én életbe lépett megállapodásnak köszönhetően a Kupon Világ vásárlói ezentúl a kuponos oldalon vásárolt termékek és szolgáltatások virtuális pénztáránál az offline fizetést is választhatják. Ennek a fizetési módnak a preferálása esetén nem kell ugyanis mást tenniük, mint elsétálni a legközelebbi Libri könyváruházba ahol - a készpénzes vagy bankkártyás fizetést követően -, átvehetik a kinyomtatott kupont.

A kuponokat 34 könyváruházban vehetik át a vevők. Az előzetes várakozások szerint, akár havi tízezer ilyen vásárlásra lehet majd számítani.

"Statisztikáink azt mutatják, az online vásárlók túlnyomó többsége továbbra is a készpénzes vagy az eladóhelyi bankkártyás fizetést részesíti előnyben az online fizetési módokkal szemben. Az eNET.hu kutatásai alapján a 2012-es magyar e-kereskedelem bevételeinek 85 százaléka offline fizetésből realizálódott. Ez nagyon erős magyarországi igényt sejtet az ilyen fizetési formák iránt, és ezt mi sem hagyhattuk figyelmen kívül" - mondta el Shehryar Piracha, a Kupon Világ ügyvezető tulajdonosa.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?