3 °C Budapest

Tippek a tülekedés elkerüléséhez - indul a karácsonyi szezon

Pénzcentrum
2008. november 7. 18:00

Már nincs sok hátra, s elkezdődik az év végi szezon a kereskedők nagy, a vásárlóknak pedig kevésbé nagy örömére. Rengeteg idegeskedést és sorban állást spórolhatunk meg, ha az online boltokban, web-áruházakban történő vásárlásra tesszük le a voksunkat. Álljon itt most néhány tipp azoknak, akik a virtuális bevásárlóközpontok kövezetére kívánnak lépni!

Ár-összehasonlító oldalak

Nincs jobb ötlet annál, minthogy egyetlen helyen kiválaszthassuk a legmegfelelőbb ajánlatot. A kényelem és az időmegtakarítás mellett a pénzünkkel is tudunk spórolni, hiszen anélkül, hogy rongyosra járnánk lábunkat, megtalálhatjuk a legolcsóbb értékesítési helyet. Aki járatos az adathalász e-mailekben azoknak pedig azt ajánlhatjuk, hogy a biztonságosnak ítélt leveleket az egyes kereskedőktől érdemes megnyitni, ugyanis az év vége felé a hűséges, vagy akár az új vásárlóknak is kellemes akciókkal kegyeskedhetnek.

Csak online olcsóbb?

Ha már tudjuk, mit is akarunk venni, nem árt, ha körbenézünk az online piactereken, s azt is számításba vesszük, hogy bizonyos esetekben még a külföldről történő rendelés is olcsóbb lehet, mint a boltban megvásárolni a terméket. Így megnézhetjük például az Amazont is, de az egyes online árverési oldalakat is, ahol sokszor teljesen új termékekre is rátehetjük a kezünket, ha ügyesek vagyunk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Csomagolás és kiszállítás

Amire nagyon kell figyelni az az, hogy ha online vásárolunk, vajon kell-e külön fizetni a csomagolási költségeket, illetve hogyan történik a kiszállítás, s azért kell- e fizetni. Azoknak, akik nem akarnak a futárszolgálatnak pénzt kiadni, általában biztosítanak személyes átvételi lehetőséget is, azonban ez boltról boltra változik.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57