Felfalták a bizonyítékot: döbbenten nézték a szakértők...

Pénzcentrum
2008. október 21. 05:38

Irán úgy tűnik elbukta a Guinness-rekord kísérletet, amely során a világ legnagyobb szendvicsét készítették el. A dologgal csak egy probléma akadt, hogy a mérés előtt lerohanták az emberek és elkezdték megenni a műremeket, így valószínűleg nem érvényes a rekordkísérlet.

Az eredeti tervek szerint az 1500 méter hosszú szendvicset, ami 700 kilogramm strucchúsból, 700 kilogramm csirkehúsból készült, Teherán központjában egy parkban állították volna ki.

Viszont még a megmérése előtt elszabadult a pokol, szinte percek alatt eltűnt az alkotás az éhes nézők gyomrában, a Guinness képviselői pedig értetlenül álltak a helyzet előtt.

Minden esetre a kísérletről készült videót továbbítani fogják a központba, így még az sincs kizárva, hogy Irán megkapja a rekorder címet...

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?