16 °C Budapest

Új előfizetéses és Dominós iWiW díjcsomagot kínál a T-Mobile!

Pénzcentrum
2008. szeptember 30. 14:07

3,6 millió felhasználójával a legnépszerűbb hazai közösségi oldal, az iWiW és a T-Mobile Magyarországon olyan különleges, az interneten megrendelhető díjcsomagot kínál, amellyel az iWiW-ben regisztrált, az iWiW díjcsomagokra előfizetők egész nap kedvező percdíjjal hívhatják egymást. Ráadásul ez év végéig az iWiW díjcsomagokra előfizetők a belföldi hívásaik esetén is csak a percdíjak felét fizetik!


Az október 1-jétől havidíjas és kártyás előfizetésként egyaránt elérhető újdonságnak köszönhetően az iWiW közösségének tagjai az internet mellett mobilon is egyszerűbben megoszthatják élményeiket egymással. Az új havidíjas iWiW díjcsomag esetén egész nap percenként 10, Dominós iWiW díjcsomaggal pedig 15 forintért telefonálhatnak és küldhetnek SMS-t azoknak, akik szintén valamely iWiW díjcsomagot választják. Az előfizetéses iWiW díjcsomag havi díja 2000 forint, amelyet teljes egészében belföldi hívásokra és SMS-ekre lehet felhasználni. A Dominós iWiW díjcsomag 30 napra szóló időszaki díja 490 forint.

Érdemes a lehető leghamarabb előfizetni valamely iWiW díjcsomagra, mert a T-Mobile 2008. december 31-éig a két iWiW díjcsomag esetében a belföldi hívásokra közel 50%-os percdíjkedvezményt biztosít! Azaz az iWiW-es kedvezményes percdíjakon túl a havidíjas iWiW csomaggal a belföldi vezetékes és mobilhálózatokba egész nap 16, Dominósként pedig 18 forintos percdíjjal lehet telefonálni! Sőt, ezen felül 2009. március 31-éig havonta 10 SMS díjmentesen küldhető az iWiW üzenőfalára!

Az iWiW az első olyan díjcsomag Magyarországon, amely közösségi oldalhoz kapcsolódóan kínál előnyös díjakat. Az iWiW-díjcsomag azonban abban is újszerű, hogy kizárólag az iWiW-ből, a bejelentkezést követően kezdeményezve, az interneten keresztül igényelhető. Akár már meglévő T-Mobile előfizetőről, akár most a T-Mobile-t választó ügyfélről van szó. Természetesen a megszokott módon a díjcsomaghoz új előfizetés vagy lejárt havidíjas hűségnyilatkozat esetén új készülék is választható.

Mindkét díjcsomagot kizárólag az iWiW-ben regisztrált felhasználók igényelhetik (felhasználónként egyet), és az iWiW regisztráció törlése esetén a díjcsomag használatának lehetősége is megszűnik, és az iWiW csomagokat a T-Mobile az előfizetés típusától függően automatikusan Eco vagy Domino csomagra váltja át.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az iWiW csomagok valamelyikét választók a kedvező díjakon felül nyerhetnek is. Azok közül, akik 2008. október 1. és december 2-a között fizetnek elő valamely iWiW díjcsomagra, hetente a 30. kerékpárt kap ajándékba. Emellett azok közül, akik az új iWiW díjcsomagot választják, és legalább 5 ismerősük szintén előfizet valamelyik iWiW díjcsomagra, az első 250-en USB pendrive-ként használható műanyag figurát kapnak ajándékba.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?