Júliusban és augusztusban legalább kétszer többet internetezhetnek a T-Mobile-osok

Pénzcentrum
2008. június 30. 14:31

A T-Mobile legújabb akciójában a Net és Mobilinternet csomagok többségében, az azokat használó és azokra újonnan előfizető ügyfelek esetében egyaránt jelentősen - a legnagyobb csomagban pl. 50 GB-ra - megnöveli a havi díjban foglalt adatmennyiséget.

A szolgáltató szélessávú hálózata már 178 városban a lakosság 57%-a számára érhető el, és hónapról-hónapra jelentősen nő a mobilinternetet használó T-Mobile-osok száma. Az akcióban érintett Net és Mobilinternet csomagokat jelenleg használó vagy a nyári hónapokban azokra előfizetők számára jó hír, hogy július 1-től augusztus 31-éig a havi díjban eredetileg foglalt adatmennyiség többszörösével internetezhetnek.

Az 5 GB-os Net és Mobilinternet csomagokban 12 GB, a 8 GB-os Net és Mobilinternet csomagokban 20 GB, a 15 GB-os Net és Mobilinternet csomagokban 50 GB lesz a havi díjban foglalt adatmennyiség. Az Aranytárskártyás Mobilinternet 2 GB csomagban 4 GB, míg a 10 GB-os csomagban 25 GB forgalmazható majd. Ennek nagyságát érzékelteti, hogy 1 GB-nyi adatforgalom átlagos (5 kilobyte-os) szöveges e-mailekkel számolva közel 210 ezer e-mail elküldésére vagy 3400 átlagos (300 kilobyte-os) internetes oldal megtekintésére elegendő. A megnövelt adatmennyiség a következő hónapra nem vihető át, azonban júliusban és augusztusban automatikusan, külön kérés vagy igénylés nélkül, előfizetéses és Dominós ügyfelek esetén egyaránt elérhető lesz. Az akciós időszak lejártával sem kell túlforgalmazástól tartani, mert a T-Mobile az internetes csomagjaiban foglalt adatmennyiség 50 és 100%-ának felhasználásáról díjmentesen SMS-ben ad tájékoztatást.

A mobilinternetre júliusban előfizetők és arra 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozatot vállalók ráadásul 6 hónapon át fél áron netezhetnek, az 5 GB-os csomag havi díja pl. így fél éven át 2895 Ft, míg az Aranytárskártyás Mobilinternet Csomag 2 GB csomagé 1450 Ft. Mindkét csomag esetén 2 éves hűségnyilatkozattal a 7,2 Mbps-es web'n'walk USB Stick 0 forintért elvihető.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 12. péntek
Klára
32. hét
Augusztus 12.
A fiatalok világnapja
Augusztus 12.
Az elefántok napja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?