18 °C Budapest

Korlátlan Externet ADSL, már Emitel területen is

Pénzcentrum
2008. május 6. 12:05

Májustól már a 77, 78 és 79-es telefonkörzetekben is elérhető az Externet korlátlan szélessávú internet kapcsolata, havi bruttó 2580 forinttól, belépési díj nélkül.

Olcsóbb lehet az internet számlája májustól azoknak az előfizetőknek, akik az Externettől rendelnek ADSL-t a korábbi Emitel területeken - mondta el Pórffy András, az Externet elnök-vezérigazgatója. A szélessávú szolgáltatás új belépőknek és szolgáltatót váltóknak is akciós áron rendelhető a bevezető időszak alatt Baján, Kalocsán, Kiskunhalason, Kiskőrösön, valamint a környező településeken is.

Magánszemélyek részére már bruttó 2580 forintért előfizethető a 1Mbit/s sebességű korlátlan Otthoni ADSL Alfa csomag, ráadásul a jó minőségű kapcsolat mellé 3 darab e-mail postafiók, 50Mbyte webtárhely, valamint a felhasználó által beállítható spam- és vírusszűrés jár ingyenesen. A legkisebb, 1Mbites szolgáltatóváltó csomagért bruttó 3990 forintot kell fizetni havonta.

Üzleti előfizetők részére a fix IP-t és domain regisztrációt is tartalmazó üzleti csomagok mellett, a Magyarországon egyedülálló PowerDSL szolgáltatás is megrendelhető, ami a ma elérhető üzleti ADSL kapcsolatoknál jelentősen nagyobb sávszélességet, akár 36Mbit/s letöltési és 1,5Mbit/s feltöltési sebességet nyújt, a drága bérelt vonali kapcsolat árának töredékéért.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?