17 °C Budapest

Maga alá gyűrte Európa Amerikát!

Pénzcentrum
2007. május 7. 15:00

A virtuális világ, a Second Life (SL) népszerűsége továbbra is egy rakéta gyorsaságával száguld, sőt úgy tűnik, hogy Európában többen kíváncsiak rá, mint a tengerentúlon.

Márciusban az aktív SL felhasználók 61 százaléka európai volt, míg csupán 16 százalék amerikai, illetve 13 százalék ázsiai-csendes-óceáni térségbeli, legalábbis a ComScore felméréséből ez derül ki.

A tanulmány szerint 2007 márciusában összesen 1,3 millió ember használta a SL hivatalos programját, ez januárhoz képest 46 százalékos növekedést jelent. Az SL saját adatai szerint több mint 6 millió lakosa van már a virtuális országnak, s az elmúlt 60 nap során 1,7 millióan léptek be közülük.

A ComScore tanulmánya szerint a lakosok 61 százaléka férfi, 39 százaléka pedig nő. Március során az SL felhasználók közül 16 százalék Németországban lakik a valós életében, 8 százalék Franciaországban, illetve 6 százalék pedig az Egyesült Királyságban.

Januárról márciusra az Egyesült Királyságból "érkező" aktív lakosok száma 24 százalékkal emelkedett, míg az amerikai felhasználók esetében 92, a német játékosoknál pedig 70 százalékos növekedést regisztráltak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A SL honlapját március során 3,6 millióan látogatták meg, amely az előző hónaphoz képest 17 százalékos, az év első hónapjához képest pedig 46 százalékos növekedést jelent.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?