3 °C Budapest

Vízibusz és kerékpártároló a BKV-nál

Pénzcentrum
2007. április 24. 11:00

A BKV Zrt. bevételek növelésére, valamint a költségek növelésére vonatkozó reformjába az ötszáz fős leépítés mellett bekerült a vízibusz-közlekedés és a kerékpárok szállításának terve is - írja a Magyar Hírlap.

Regőczi Miklós kommunikációs igazgató arról számolt be, hogy őszig megvizsgálják, hogyan lehetne fejleszteni a vízi közlekedést. A BKV-nak jelenleg kilenc hajója van több különböző cég kezelésében, melyek bérleti szerződése az év végén jár le.

Elképzelhetőnek tartják, hogy a járművek üzemeltetését átveszi a közlekedési társaság. A tervek szerint a menetrend szerinti járatok a Római-parttól a Fővám térig, vagy akár egészen Budafokig közlekednek majd.

A BKV egyeztet a kerékpárosokkal is, akik tárolókat szeretnének látni a buszmegállókban. A kommunikációs igazgató elmondta, hogy ehhez először hirdetési partnerükkel kell megegyezniük, ugyanis új buszmegállókat csal vele egyetértésben létesíthetnek.

Regőczi Miklós szerint valószínű, hogy először a végpontokon létesülnek őrzött tárolók, s később a külső kerületi járatokon szóba kerülhet a kerékpárszállítás is.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?