5 °C Budapest

Reklám lesz a BKV-jegyeken?

Pénzcentrum
2007. március 5. 09:30

Átvilágíttatja azt a 2800 szerződést a BKV, melyet az előző vezetés külső cégekkel kötött, fiatalítanák a felső vezetést és megpróbálják hirdetési felületként értékesíteni a jegyek és bérletek hátoldalát - írja a Népszabadság.

Az átvilágított szerződések között az érintetlenül hagyott megállapodások mellett minden bizonnyal lesznek olyanok, melyeket felmondanak vagy újratárgyalnak.

A cégvezetés fiatalításának célkeresztjében elsősorban a felsővezetők állnak, akik átlagéletkorát a jelenlegi 50-60 évről 40 év körülire szeretnék csökkenteni.

A társaság számos új marketingterve között szerepel, hogy a jegyeket és bérleteket reklámhordozóként hasznosítják. A hirdetni szándékozó cégeket pályázaton keresik majd az évente mintegy 35 millió darab eladott jegyre és bérletre. Ha minden jól megy, a jövő év elejétől már reklámostul kaphatjuk meg jegyeinket.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?