5 °C Budapest

Felhívás: A sztrájk elmarad !

Pénzcentrum
2005. december 22. 15:00

RMGSZ-FORTISZ sztrájkbizottság és a Budapest Airport közös közleménye, 2005. december 22. - 14 napos, maratoni tárgyalás után megnyugtató megállapodás születhet meg Ferihegyen, miután a Budapest Airport vezetése és az RMGSZ-FORTISZ által alakított sztrájkbizottság a legfontosabb kérdésekben

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
RMGSZ-FORTISZ sztrájkbizottság és a Budapest Airport közös közleménye, 2005. december 22. – 14 napos, maratoni tárgyalás után megnyugtató megállapodás születhet meg Ferihegyen, miután a Budapest Airport vezetése és az RMGSZ-FORTISZ által alakított sztrájkbizottság a legfontosabb kérdésekben megegyezett.
A megállapodás részeként február 1-ig – bizonyos feltételek teljesülése mellett – a sztrájkbizottság eltekint a munkabeszüntetéstől.
A megállapodás legfontosabb eredménye, hogy a munkáltató és az új tulajdonos garanciát vállalt arra, hogy március 1-ig nem kezdeményezi a BA Zrt és leányvállalatai munkavállalóinak elbocsátását.

A felek megállapodtak abban is, hogy ezen időszak alatt folyamatos megbeszéléseket tartanak a jövő évi bérekről és a továbbfoglalkoztatás egyéb részleteiről.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 19. szerda
Sára, Márió
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?