28 °C Budapest

Lángokban állt a főiskola

Pénzcentrum
2005. október 12. 09:03

Tűz ütött ki keddre virradóan a Kodolányi János Főiskola székesfehérvári apartmanházában, ahol egy diák enyhe füstmérgezést szenvedett - közölte az MTI-vel a tűzoltóság.

Tűz ütött ki keddre virradóan a Kodolányi János Főiskola székesfehérvári apartmanházában, ahol egy diák enyhe füstmérgezést szenvedett - közölte az MTI-vel a tűzoltóság.
Katzer László tűzoltó alezredes elmondta: a tüzet nagy valószínűséggel egy égve felejtett cigaretta okozta, amitől az egyik szobában lángra kapott az ágynemű és a berendezés egy része, kitörtek az ablakok. Információja szerint a szobában a tűz idején senki nem tartózkodott, az ott lakó egyik diák azonban beszorult a lakóegységhez tartozó fürdőszobába.
Õt a tűzoltók szabadították ki, a mentők a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.A négy ágyas apartman egyik fele kiégett, az épület többi szobája a szellőztetés után lakható. A tűz okának pontos felderítésére megkezdődött a vizsgálat. Az elsődleges adatok szerint a szándékos károkozás kizárható. A füstmérgezést szenvedett főiskolai hallgatót kedden délelőtt hallgatják meg - tette hozzá a tűzoltó alezredes.
(forrás: MTI)
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?