Házhoz viszik a vonatjegyet

Pénzcentrum
2005. október 12. 08:29

Ismét új szolgáltatással drukkolt elő a MÁV, nyolc egyetemre, főiskolára és kollégiumba telepítettek menetjegy-pénztárrakat. jA jegyváltási lehetőség már két helyszínen, a debreceni és a szegedi egyetemen már október eleje óta üzemel, de a programhoz rövidesen hat további felsőoktatási intézmény is csatlakozik.

 
Ismét új szolgáltatással drukkolt elő a MÁV, nyolc egyetemre, főiskolára és kollégiumba telepítettek menetjegy-pénztárrakat. jA jegyváltási lehetőség már két helyszínen, a debreceni és a szegedi egyetemen már október eleje óta üzemel, de a programhoz rövidesen hat további felsőoktatási intézmény is csatlakozik.
A MÁV személyszállítási üzletága és a Diákbónusz Kht. között lefolytatott sikeres tárgyalások eredményeként új, utasbarát szolgáltatásként a vasúttársaság országosan összesen nyolc felsőoktatási intézményben, illetve kollégiumban biztosít jegyvásárlási lehetőséget a helyi diákoknak és tanáraiknak. Az új szolgáltatással egyelőre a debreceni és a szegedi egyetem diákjai és tanárai juthatnak gyorsabban, kényelmesebben, sorban állás és külön utánajárás nélkül vasúti menetjegyhez, de rövidesen újabb hat felsőoktatási intézmény számára biztosít hasonló lehetőséget a MÁV.
A menetjegyváltás lehetősége egyelőre csak a belföldi vasúti viszonylatban biztosított, de természetesen az IC vonatokra is lehet jegyet váltani, és IC pótjegy, valamint kerékpárjegy is kapható a helyszíneken.
2005. október végén Budapesten, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, valamint Nyíregyházán nyit a MÁV újabb értékesítési pontokat. 2006. év elején a miskolci és a veszprémi; 2006. év közepén pedig a pécsi és a győri egyetem is csatlakozik a programhoz.
(Forrás: www.edupress.hu )
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 11. hétfő
Árpád
50. hét
December 11.
Nemzetközi hegynap
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 10. 18:50
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem