4 °C Budapest

Új vezető a Budapest Bank csoportnál

Pénzcentrum
2005. október 11. 12:21

A Budapest Bank PR vezetői posztját 2005. október 1-től Cs. Tóth Marianna (34) tölti be. E minőségében a bankcsoport külső kommunikációjának stratégiai tervezése, valamint sajtókapcsolatainak koordinációja tartozik feladatkörébe.

 
Cs. Tóth Marianna nyolc éve dolgozik kommunikációs szakemberként, az elmúlt hat évben vezető kommunikációs ügynökségeknél tanácsadóként gazdag tapasztalatokra tett szert vállalati kommunikációs, Public Relations és Public Affairs területeken.
Cs. Tóth Marianna egyetemi tanulmányait a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen végezte, ahol 1994-ben matematika és angol szakon szerezte diplomáit. Szakképzettségét három évvel később a budapesti Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi kommunikáció szakán szerzett posztgraduális közgazdász diplomával egészítette ki.
A szakember magyar anyanyelvén kívül kiválóan beszél angolul és középfokon spanyolul. Szabadidejében szívesen jár színházba, klasszikus zenét és jazz-t hallgat, hobbija a nyelvtanulás és az úszás.
Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem