Lerántották a leplet az Apple-ről ?

Pénzcentrum
2005. október 11. 14:18

Az Apple tovább folytatja a titkolózást. A cég eheti sajtótájékoztatójára küldött meghívók azt sejtetik, végre lehulhat a lepel a már régóta szóbeszéd tárgyát képező videót lejátszó iPodról.

 
 
Az Apple a korábban már jól bevált technikát alkalmazva ismét felborzolta a kedélyeket a sajtótájékoztató előtt, a figyelem felkeltése érdekében. Az Apple meghívója - amely a cég szokásaihoz híven most is meglehetősen szófukar - mindössze ennyi utalást tett egy esetleges új eszközre: "Még egy dolog" A vállalat persze elzárkózott a leírtak bővebb kommentálásától.
Az Apple-szimpatizáns weboldalak, mint az AppleInsider úgy vélik, október 12-én végre bejelentik a videós iPodot. "Az AppleInsider arról értesült, hogy az Apple megkezdte az új iPod gyártását, ami zene mellet már videólejátszására is képes lesz" - került fel a hír még a múlt héten az AppleInsider oldalára.
Annak ellenére, hogy Jobs korábban nyilvánosan is elvetette egy videós iPod ötletét, mondván az emberek nem akarnak videókat nézni miközben mozgásban vannak, a piacon többen is már régóta várnak egy ilyen jellegű termékre a cégtől.
A Slashdot szerint, sokkal valószínűbb, hogy a cég új, 80 Gb-os iPodját jelenti majd be az eseményen. Az Apple, amely több mint 6 millió iPodot adott el az utolsó negyedévben, a digitális zenelejátszók piacának mintegy 75%-át uralja az NDP Group szerint.
(Forrás: SG.hu Hírmagazin)
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?