12 °C Budapest

Lerántották a leplet az Apple-ről ?

Pénzcentrum
2005. október 11. 14:18

Az Apple tovább folytatja a titkolózást. A cég eheti sajtótájékoztatójára küldött meghívók azt sejtetik, végre lehulhat a lepel a már régóta szóbeszéd tárgyát képező videót lejátszó iPodról.

 
 
Az Apple a korábban már jól bevált technikát alkalmazva ismét felborzolta a kedélyeket a sajtótájékoztató előtt, a figyelem felkeltése érdekében. Az Apple meghívója - amely a cég szokásaihoz híven most is meglehetősen szófukar - mindössze ennyi utalást tett egy esetleges új eszközre: "Még egy dolog" A vállalat persze elzárkózott a leírtak bővebb kommentálásától.
Az Apple-szimpatizáns weboldalak, mint az AppleInsider úgy vélik, október 12-én végre bejelentik a videós iPodot. "Az AppleInsider arról értesült, hogy az Apple megkezdte az új iPod gyártását, ami zene mellet már videólejátszására is képes lesz" - került fel a hír még a múlt héten az AppleInsider oldalára.
Annak ellenére, hogy Jobs korábban nyilvánosan is elvetette egy videós iPod ötletét, mondván az emberek nem akarnak videókat nézni miközben mozgásban vannak, a piacon többen is már régóta várnak egy ilyen jellegű termékre a cégtől.
A Slashdot szerint, sokkal valószínűbb, hogy a cég új, 80 Gb-os iPodját jelenti majd be az eseményen. Az Apple, amely több mint 6 millió iPodot adott el az utolsó negyedévben, a digitális zenelejátszók piacának mintegy 75%-át uralja az NDP Group szerint.
(Forrás: SG.hu Hírmagazin)
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 23. péntek
Alfréd
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem