1 °C Budapest

Luxusautókat venne az MNB - lehet pályázni !

Pénzcentrum
2005. október 7. 10:40

Új négy-, illetve ötajtós limuzin típusú felső kategóriás személygépkocsikat vásárol vezetőinek mintegy 150 millió forint értékben a jegybank- közölte mai számában a Napi Gazdaság.

Új négy-, illetve ötajtós limuzin típusú, felső kategóriás személygépkocsikat vásárol vezetőinek mintegy 150 millió forint értékben a jegybank- közölte a Napi Gazdaság.
 
A járműveket 2005 és 2007 között állítanák üzembe és a közbeszerzési pályázat nyertesének egyéb „extra” szolgáltatásokat –garanciakörön belüli és kívüli javítás, gépkocsi-bérbeadást, mentést, takarítást- is vállalnia kell, valamint biztosítania kell egy négyajtós, prémium kategóriás limuzin vételének lehetőségét is , két év kilométer-korlátozás nélküli garanciával.
A jegybank felső vezetése jelenleg három Volkswagen Passat és egy Audi A6-os autót használnak. A MNB-szóvivő elmondása szerint a jegybanknál akkor cserélnek le egy autót ha az már idősebb négy évesnél vagy többet futott 150 ezer kilométernél.
A nettó 120 millió forint értékű beszerzés keretében mintegy 12 darab gépkocsi beszerzése mellett még mintegy harminc új és régi autó javítását is el kell végezni. Az ajánlattételi határidő november 14.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm