Luxusautókat venne az MNB - lehet pályázni !

Pénzcentrum
2005. október 7. 10:40

Új négy-, illetve ötajtós limuzin típusú felső kategóriás személygépkocsikat vásárol vezetőinek mintegy 150 millió forint értékben a jegybank- közölte mai számában a Napi Gazdaság.

Új négy-, illetve ötajtós limuzin típusú, felső kategóriás személygépkocsikat vásárol vezetőinek mintegy 150 millió forint értékben a jegybank- közölte a Napi Gazdaság.
 
A járműveket 2005 és 2007 között állítanák üzembe és a közbeszerzési pályázat nyertesének egyéb „extra” szolgáltatásokat –garanciakörön belüli és kívüli javítás, gépkocsi-bérbeadást, mentést, takarítást- is vállalnia kell, valamint biztosítania kell egy négyajtós, prémium kategóriás limuzin vételének lehetőségét is , két év kilométer-korlátozás nélküli garanciával.
A jegybank felső vezetése jelenleg három Volkswagen Passat és egy Audi A6-os autót használnak. A MNB-szóvivő elmondása szerint a jegybanknál akkor cserélnek le egy autót ha az már idősebb négy évesnél vagy többet futott 150 ezer kilométernél.
A nettó 120 millió forint értékű beszerzés keretében mintegy 12 darab gépkocsi beszerzése mellett még mintegy harminc új és régi autó javítását is el kell végezni. Az ajánlattételi határidő november 14.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 4. szerda
Domonkos, Dominika
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?