26 °C Budapest

JP Morgan díjazta a CIB-et

Pénzcentrum
2005. szeptember 27. 11:18

A CIB Bank Devizaátutalások főosztálya - kiváló munkájának elismeréseként - az ú.n. "Quality Recognition Elite Award" díjat vehette át az elmúlt héten a JP Morgan Chase Bank N.A., New York képviselőjétől.

 
A CIB Bank Devizaátutalások főosztálya - kiváló munkájának elismeréseként - az ú.n. „Quality Recognition Elite Award” díjat vehette át az elmúlt héten a JP Morgan Chase Bank N.A., New York képviselőjétől.
A "Quality Recognition Elite Award" / „A kiváló minőség elismerése díj”-at az 1997-2004. évek teljesítményéért, az évről-évre folyamatosan 99% fölötti hibátlansági arányt elért kimenő, kereskedelmi USD-átutalásokért ítélték a CIB Banknak.
Az elismerés különös értékét jelzi, hogy a JP Morgan Chase Bank pénzintézetnél - mely a világ második legnagyobb USD clearer bankja -, USD számlát vezető több ezer bank kevesebb, mint 1%-a részesült "Quality Recognition Award"-ban, és a díjazottak mindössze 15%-a kapott ezen belül "Elite Award"-ot.
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 25. szombat
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem