9 °C Budapest

Fókuszban az IT

Pénzcentrum
2005. szeptember 27. 14:11

A Computer Associates Inc. két biztonságtechnológiai szakembere is részt vesz az idei, őszi ISSE konferencián, Budapesten. Yves Le Roux, a CA biztonságtechnológiáért felelős stratégájaként az információbiztonság vállalatirányításba történő integrálásáról tart majd előadást, míg Matthew Gardiner, a CA termék marketing menedzsere az IT biztonságtechnológia legújabb trendjeivel és újdonságaival ismerteti meg a konferencia résztvevőit.

Az ISSE immár hetedik éve kerül megrendezésre, mint az egyetlen olyan Európát középpontba helyező konferencia, amely az információbiztonság és adatvédelem technológiai, kereskedelmi, szervezeti, jogi és politikai kérdéseivel foglalkozik. Az ISSE 2005 neves biztonsági szakértőket lát vendégül a három napos, budapesti, Műszaki Egyetemen tartandó konferencián. A rendezvény az EEMA, az Európai Hálózat- és Információ Biztonsági Ügynökség (ENISA) és a TeleTrusT közös szerevezésében kerül megrendezésre, a Magyar Informatikai és Hírközlési Minisztérium védnökségével és a Német Gazdasági és Munkaügyi Minisztérium támogatásával. A neves szakértők és hivatalos szervek közül kikerülő előadók a vállalatbiztonság, eKormányzat, egészségügy, pénzügy és telekommunikáció legfontosabb és legidőszerűebb kérdéseiről adnak majd átfogó képet valós példákon és esettanulmányokon keresztül.
Az ICT biztonság mára az üzleti élet elengedhetetlenül fontos tényezőjévé vált. A CA éppen ezért megalakulása óta kitüntetett figyelmet fordít a biztonságtechnológiai szegmensre. A CA biztonságirányítási megoldásai (Security Management) teljes, az informatika területére teljes és biztonságirányítási csomagot alkotnak. A CA a szakterületén belül elsőként integrálta az egymáshoz szorosan kapcsolódó azonosítási és hozzáférés-kezelési funkciót, és egy olyan megoldást hozott létre, amelynek segítségével hatékonyan kezelhetőek a felhasználói és hozzáférési adatok, azok megadása, végrehajtása és ellenőrzése. A nagyfokú integráció és automatizáció segítségével pedig javítható a teljesítmény és fokozható a biztonság.
Yves Le Roux, a CA biztonságtechnológiai stratégiáért felelős szakembere a vállalati stratégia, valamint a termék- és piacirányítás területén belül megjelenő technológiai újdonságok kommunikációját irányítja a cégnél. Tagja a Nemzetközi Informatikai Rendszerek Biztonsági Tanúsítványát kiállító konzorcium (ISC) Európai Tanácsadó Testületének (EAB).
Matthew Gardiner, a CA termék marketing menedzsere. 15 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati szoftver piacon. A világ legnagyobb menedzsment szoftver gyártó vállalatánál az azonosítási és hozzáférés-kezelési (Identity & Access Management) termékek marketingkommunikációjával foglalkozik.
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem