Fókuszban az IT

Pénzcentrum
2005. szeptember 27. 14:11

A Computer Associates Inc. két biztonságtechnológiai szakembere is részt vesz az idei, őszi ISSE konferencián, Budapesten. Yves Le Roux, a CA biztonságtechnológiáért felelős stratégájaként az információbiztonság vállalatirányításba történő integrálásáról tart majd előadást, míg Matthew Gardiner, a CA termék marketing menedzsere az IT biztonságtechnológia legújabb trendjeivel és újdonságaival ismerteti meg a konferencia résztvevőit.

Az ISSE immár hetedik éve kerül megrendezésre, mint az egyetlen olyan Európát középpontba helyező konferencia, amely az információbiztonság és adatvédelem technológiai, kereskedelmi, szervezeti, jogi és politikai kérdéseivel foglalkozik. Az ISSE 2005 neves biztonsági szakértőket lát vendégül a három napos, budapesti, Műszaki Egyetemen tartandó konferencián. A rendezvény az EEMA, az Európai Hálózat- és Információ Biztonsági Ügynökség (ENISA) és a TeleTrusT közös szerevezésében kerül megrendezésre, a Magyar Informatikai és Hírközlési Minisztérium védnökségével és a Német Gazdasági és Munkaügyi Minisztérium támogatásával. A neves szakértők és hivatalos szervek közül kikerülő előadók a vállalatbiztonság, eKormányzat, egészségügy, pénzügy és telekommunikáció legfontosabb és legidőszerűebb kérdéseiről adnak majd átfogó képet valós példákon és esettanulmányokon keresztül.
Az ICT biztonság mára az üzleti élet elengedhetetlenül fontos tényezőjévé vált. A CA éppen ezért megalakulása óta kitüntetett figyelmet fordít a biztonságtechnológiai szegmensre. A CA biztonságirányítási megoldásai (Security Management) teljes, az informatika területére teljes és biztonságirányítási csomagot alkotnak. A CA a szakterületén belül elsőként integrálta az egymáshoz szorosan kapcsolódó azonosítási és hozzáférés-kezelési funkciót, és egy olyan megoldást hozott létre, amelynek segítségével hatékonyan kezelhetőek a felhasználói és hozzáférési adatok, azok megadása, végrehajtása és ellenőrzése. A nagyfokú integráció és automatizáció segítségével pedig javítható a teljesítmény és fokozható a biztonság.
Yves Le Roux, a CA biztonságtechnológiai stratégiáért felelős szakembere a vállalati stratégia, valamint a termék- és piacirányítás területén belül megjelenő technológiai újdonságok kommunikációját irányítja a cégnél. Tagja a Nemzetközi Informatikai Rendszerek Biztonsági Tanúsítványát kiállító konzorcium (ISC) Európai Tanácsadó Testületének (EAB).
Matthew Gardiner, a CA termék marketing menedzsere. 15 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati szoftver piacon. A világ legnagyobb menedzsment szoftver gyártó vállalatánál az azonosítási és hozzáférés-kezelési (Identity & Access Management) termékek marketingkommunikációjával foglalkozik.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 11. hétfő
Árpád
50. hét
December 11.
Nemzetközi hegynap
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 10. 18:50
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem