21 °C Budapest

Fókuszban az IT

Pénzcentrum
2005. szeptember 27. 14:11

A Computer Associates Inc. két biztonságtechnológiai szakembere is részt vesz az idei, őszi ISSE konferencián, Budapesten. Yves Le Roux, a CA biztonságtechnológiáért felelős stratégájaként az információbiztonság vállalatirányításba történő integrálásáról tart majd előadást, míg Matthew Gardiner, a CA termék marketing menedzsere az IT biztonságtechnológia legújabb trendjeivel és újdonságaival ismerteti meg a konferencia résztvevőit.

Az ISSE immár hetedik éve kerül megrendezésre, mint az egyetlen olyan Európát középpontba helyező konferencia, amely az információbiztonság és adatvédelem technológiai, kereskedelmi, szervezeti, jogi és politikai kérdéseivel foglalkozik. Az ISSE 2005 neves biztonsági szakértőket lát vendégül a három napos, budapesti, Műszaki Egyetemen tartandó konferencián. A rendezvény az EEMA, az Európai Hálózat- és Információ Biztonsági Ügynökség (ENISA) és a TeleTrusT közös szerevezésében kerül megrendezésre, a Magyar Informatikai és Hírközlési Minisztérium védnökségével és a Német Gazdasági és Munkaügyi Minisztérium támogatásával. A neves szakértők és hivatalos szervek közül kikerülő előadók a vállalatbiztonság, eKormányzat, egészségügy, pénzügy és telekommunikáció legfontosabb és legidőszerűebb kérdéseiről adnak majd átfogó képet valós példákon és esettanulmányokon keresztül.
Az ICT biztonság mára az üzleti élet elengedhetetlenül fontos tényezőjévé vált. A CA éppen ezért megalakulása óta kitüntetett figyelmet fordít a biztonságtechnológiai szegmensre. A CA biztonságirányítási megoldásai (Security Management) teljes, az informatika területére teljes és biztonságirányítási csomagot alkotnak. A CA a szakterületén belül elsőként integrálta az egymáshoz szorosan kapcsolódó azonosítási és hozzáférés-kezelési funkciót, és egy olyan megoldást hozott létre, amelynek segítségével hatékonyan kezelhetőek a felhasználói és hozzáférési adatok, azok megadása, végrehajtása és ellenőrzése. A nagyfokú integráció és automatizáció segítségével pedig javítható a teljesítmény és fokozható a biztonság.
Yves Le Roux, a CA biztonságtechnológiai stratégiáért felelős szakembere a vállalati stratégia, valamint a termék- és piacirányítás területén belül megjelenő technológiai újdonságok kommunikációját irányítja a cégnél. Tagja a Nemzetközi Informatikai Rendszerek Biztonsági Tanúsítványát kiállító konzorcium (ISC) Európai Tanácsadó Testületének (EAB).
Matthew Gardiner, a CA termék marketing menedzsere. 15 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati szoftver piacon. A világ legnagyobb menedzsment szoftver gyártó vállalatánál az azonosítási és hozzáférés-kezelési (Identity & Access Management) termékek marketingkommunikációjával foglalkozik.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 26. hétfő
Anna, Anikó
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35