Mutatjuk: ennyit keresett Fábry Sándor 2016-ban

2017. október 2. 14:53

Fábry Sándor egy interjúban fedte fel viszonyát a pénzzel, mi pedig utánanéztünk, mennyire lehetett elégedett tavaly. Egy szóval összefoglalva: nagyon.

Fábry Sándort megkérdezte a Blikk Vasárnap, hogy nem csupán a pénz miatt pörög-e.

Nézze, nem akarok álszerény lenni: mindig szerettem pénzt keresni, az RTL-ben olyan kiemelt gázsim volt, mint az országban senkinek. A fellépti díjam is combos összeg, csinálom a Rádiókabarét, szóval jelentem, megvagyok

- válaszolta a showman.

De mit is jelent, hogy "megvagyok"?

Az Opten céginformációs adatbázisa szerint két cége van Fábry Sándornak, a TRISÓ Produkció Kft. és a BOHUMIL Kft., ráadásul mindkét cégben ő az egyedüli tulajdonos. 

A két cég összesen 144,7 millió forint adózás utáni eredményt hozott 2016-ban, ami szép summa, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy 2015-ben még 98,8 millió forint jött össze. Ez százalékosan 47 százalékos növekmény.

Mutatjuk a két cég eredményeit külön-külön is:

Fábry Sándor 2011-ig dolgozott az RTL Klubnál, azóta az köztelevíziónak gyárt televíziós műsort.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Mi újság a cégekkel, úgy általában?

Magyarországon 520 525 nem pénzügyi vállalkozás van az Európai Bizottság 2016-os adatai szerint, melynek döntő többsége (99,8 %) mikro-, kis- vagy középvállalkozás. Ennél azonban fontosabb adat, hogy a pénzügyi vállalatokat nem számítva, a versenyszektorban dolgozó alkalmazottak több mint kétharmada (69,7%), 1 745 916 magyar dolgozik kkv-kban, e vállalatok összevont gazdasági teljesítménye ugyanebben a szegmensben viszont csak 52,5 százalék.

Csorbai Hajnalka, az Opten stratégiai igazgatója érdekes adatokat osztott mega magyar vállalati szféráról a Portfolio Hitelezés 2017 konferencián:

  • 160 ezer olyan vállalkozás van jelenleg Magyarországon, amelynek legalább egy alkalmazottja van és legalább 10 millió forint feletti éves nettó árbevétele.
  • 2967 olyan cég van, amely legalább 100 alkalmazottat foglalkoztat.
  • Átlagosan 19 másodpercenként változik egy cégadat Magyarországon.
  • A 100 millió forint feletti árbevételű vállalkozásoknak átlagosan 5,4 kapcsolt vállalkozása van.
  • Jelenleg 1,7 millió magánszemély van, akit cégadatbázisban is megtalálhatunk.
  • Magyarországon gyorsan változik a gazdasági környezet, rossz az üzleti etika és magas a bürokrácia, az ellenőrzés tekintetében mégis kihívásokkal küszködünk.
Borítókép forrás: MTI Fotószerkesztőség

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm