Budapest, 2017. szeptember 13.Nyertes Zsuzsa színésznõ a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Bánki Iván Balázs Béla-díjas film- és tévérendezõ munkásságát idézték meg, aki 1959-tõl 40 évig a Magyar Televízió munkatársa volt. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kudarcos vállalkozásáról vallott Nyertes Zsuzsa: ez vezetett a bukáshoz

2024. április 10. 14:31

Másfél évtized után volt kénytelen feladni vállalkozását Nyertes Zsuzsa színésznő.  

Annak idején jó környéken, egy bevásárlóközpontban nyitotta meg szépségszalonját Nyertes Zsuzsa színésznő – számolt be róla az RTL Híradó. A szalon kezdetben nagyon sikeres volt, ám végül mégis kénytelenek voltak bezárni. Nyertes ezt azzal magyarázta, hogy a szalonban dolgozó alkalmazottak több alkalommal is elvitték tőle az általa felépített ügyfélkört. Akkor döntöttek a bezárás mellett, amikor ez már többedjére is megtörtént.

Címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

 
NEKED AJÁNLJUK
Brutál nyereséget jelentett a Hell Energy

2023-ban 15 milliárd 468 millió forintnyi nyereséget termelt a Hell Energy Magyarország Kft., ami majdnem 2,5 milliárddal magasabb, mint az egy évvel korábbi eredmény.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem