2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Ezt gondolja a kormány a NÉBIH vizsgálatról

  • Portfolio
  • 2017. március 30. csütörtök 17:31

A 83. Kormányinfón szóba került a Csíki Sör és a Nébih-vizsgálat is.

Nébih-vizsgálat

Megkezdődött az élelmiszerek és termékek minőségének vizsgálata. Ez a kettős minőség ügye - kezdte az újabb témát a tárcavezető. Azt akarjuk megakadályozni, hogy a nagy multik visszaéljenek a hatalmukkal.

A vizsgálat eredményéről itt írtunk részletesen.

A miniszter kiemelte: a vizsgált termékek 70%-ában tapasztaltak eltérést a vizsgálat során.

Határozottan kijelentette, hogy a nyugati és a magyar piacra szállított termékek között minőségében,anyagaiban és összetevőiben is különbség volt. Vagyis a multik visszaéltek a hatalmukkal. És voltak olyan esetek is, amikor a cégek Magyarországon drágábban adták el a rosszabb minőségű élelmiszert - jegyezte meg.

Azt szeretné elérni a magyar kormány, hogy ha más a termék a különböző országokban, akkor a fogyasztók ezt megismerjék. A címkén tájékoztatni kell a fogyasztókat - ismertette a célt.

Lezárul a sörháború

A Heineken és a Csíki Sör közötti megegyezés lehetőséget biztosít arra, hogy a Csíki Sör névjegy és márkanév megmaradhasson - jelentette ki a múlt heti megállapodásról Lázár. Ez a csíki gyár a nemzeti érdekérvényesítés szimbóluma is - tette hozzá.

Meg tudtuk menteni a Csíki Sört, mint márkát - emelte ki. Mindenki, aki magyar vállalkozásokat támad meg itthon vagy a Kárpát-Medencében, a kormány mindent meg fog tenni.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk