26 °C Budapest
110 milliós bevétele volt tavaly Ördög Nóráéknak: miből?

110 milliós bevétele volt tavaly Ördög Nóráéknak: miből?

Pénzcentrum
2014. december 3. 16:59

A 2013 jövedelmező év volt Ördög Nórának, aki annak ellenére, hogy gyermekeivel volt elfoglalva, jelentős összegű bevételre tett szert cégein keresztül. A műsorvezető férjével, az ismert fotós Nánási Pállal közösen összesen több,mint 110 millió forintot vihettek haza. Az új Polgári törvénykönyv azonban beleszólhat a sikeres cégek fejlődésébe, ha nem figyel oda a celebpár.

Ördög Nóra és Nánási Pál jó párost alkot: szakmájukban mindketten sikeresek, ez pedig anyagilag igen jövedelmező. A házaspár tavaly közel 110 millió forint bevételre tett szert. A 2013-as cégadatok alapján, friss anyukaként vállalkozásai összesen 66 millió forint nettó bevételt hoztak a konyhára - írja a Blikk.

Nóra az Angel’s Army nevű cégét a barátnőjével közösen hozta létre. Ez 37 millió forintot hozott, de bizonyára feleznek a barátnők, így számítva 17,5 millió nettó bevétel jut fejenként. A kétgyermekes anyuka betéti társasága, a Kisördög Bt., amelyben testvére a kültag, és leginkább a televízió­zással kapcsolatos tevékenységi körök szerepelnek benne, 29 milliót kaszált.

Könnyen elbukhatja a cégét és saját vagyonát is, ha nem figyel oda

A törvény előírásai szerint ugyanis, ha egy adott társaság jogutód nélkül szűnik meg, a kielégítetlen követeléssel rendelkező hitelezők már érvényesíthetnek a korábbi ügyvezetőkkel, és más vezető tisztségviselőivel szembeni kártérítési igényt. Így ilyen típusú biztosítás hiányában most már Ördög Nóra cége is veszélyben lehet.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Különösen nagy a veszély annak fényében, hogy a magyar cégek - néhány kivételtől eltekintve - a felelősség típusú biztosítások kapcsán rendkívül alulbiztosítottnak tekinthetők. Habár a vállalatok vagyonbiztosítási lefedettsége jónak mondható, felelősség-, illetve személybiztosítással azonban még mindig kevesen rendelkeznek. A témáról egyébként ITT olvashatsz részletesebben.

 

NEKED AJÁNLJUK
Hogyan tovább a kata után? (x)

Több adózási formát is választhat, aki szeptembertől már nem jogosult a katá-ra, emellett az OTP Banknál az egyéni vállalkozók kedvezménnyel nyithatnak számlát.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?