23 °C Budapest

SPAR állott, most kőhalom

Pénzcentrum
2010. augusztus 5. 11:02

Tavaly ősszel kezdődött Kaposvár legújabb bevásárlóközpontjának építése, ahol többek közt helyet kapott volna egy INTERSPAR áruház is. Az építkezés körüli nagy lendület azóta nemcsak hogy alább hagyott, mára már a gaz is felverte az építési területet.

A hatalmas oszlopok között munkásokat hónapok óta nem látni, legfeljebb néhány kóbor kutya keres még némi ételmaradékot a területen - írja a sonline.hu. A hirdetőtábla tanulsága szerint várják a bérlők jelentkezését, a beruházás befejezési dátumaként ez év harmadik negyedévét jelölték meg.

Az egyik helyi képviselő a városi közgyűlésen azt a tájékoztatást kapta, hogy a kisgáti városrészben épülő Interspar kivitelezése egy épületrész áttervezése miatt állt le egy időre. Az elmúlt két hónapban azonban, ha néhány kapavágás történt is, láthatóan semmiképpen sem haladt a munka.

A lap a városi önkormányzattól azt a tájékoztatást kapta, hogy miután a területet eladták, a beruházó az illetékes a központ építésével kapcsolatos kérdésben. Feltételezések szerint az építőipari beruházó financiális problémái miatt áll a beruházás.

Laber Zsuzsa, a SPAR Magyarország Kft. kommunikációs vezetője a hírportált úgy tájékoztatta, hogy cégük tárgyalásokat folytat a beruházóval a megvalósítás érdekében. Céljuk, hogy mielőbb megépüljön az INTERSPAR áruház Kaposváron.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?