Megrohanták a nyugdíjasok a plázákat

Pénzcentrum
2009. július 16. 09:02

Megváltoztatta a megszokott képet a hőség: míg korábban jellemzően a fiatalok a bevásárlóközpontokban, az idősebbek pedig a parkokban múlatták az időt, tegnap ez épp fordítva volt. Ráadásul a mostanában aktuális 50-70 százalékos árleszállítások is várták az időseket.

A Népszabadságnak nyilatkozó eladók szerint többen vannak a plázákban, különösen a délutáni órákban. A boltosok szerint nem elsősorban a meleg, hanem az 50-70 százalékos nyári leárazások miatt.

A bevásárlóközpont szökőkútja körüli fotelekben tegnap dél tájban főleg nyugdíjasok üldögéltek. Sokan nem szoktak ilyen helyeken vásárolni, azért jöttek be, mert otthon elviselhetetlen a meleg.

A nyugdíjasok nagy többsége nem tartozik a törzsvásárlók közé, bár megnézik a leértékelt holmikat is, ez pedig forgalmat generálhat boltoknak, éttermeknek, fagyizóknak egyaránt.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem