8 °C Budapest

Minden egy helyen - CIB Farm Program

Pénzcentrum
2008. július 1. 15:56

A CIB Bank már korábban is jelentős szerepet vállalt a mezőgazdaság finanszírozásában, igaz, ennek során elsősorban a nagyvállalati körben szerzett komoly referenciákat és tapasztalatokat. Az ország második legnagyobb bankjaként azonban bankunk szélesebb körben is nyitni kíván az agrárvilágban. 

A frissen bevezetett CIB Farm Program keretében elsősorban növény- és állattenyésztéssel foglalkozó vállalkozásoknak kínálunk komplex pénzügyi szolgáltatást. A CIB Farm Program elnevezést viselő termékcsomag révén növelni tervezzük a hagyományos banki finanszírozási szolgáltatásokon túl az egyéb pénzügyi szolgáltatások, mint például a lízing-, vagy akár a biztosítási termékek igénybevételének lehetőségét a mezőgazdasági vállalkozások számára. Ez a pénzügyi csomag abban is különbözik a piacon lévő jelenlegi ajánlatoktól, hogy a vállalkozások egyedi igényeik alapján, rugalmasan, saját maguk állíthatják össze a számukra legmegfelelőbb finanszírozási portfóliót.

Bankunk újdonságával bármely agrárvállalkozás könnyen építheti cégét, hiszen mintegy 30 éves pénzügyi tapasztalatunkkal, széles finanszírozási kínálatunkkal lehetünk az érdeklődők segítségére, legyen szó gépfinanszírozásról, bioenergetikáról, vagy akár terület alapú támogatásról.

EZT OLVASTAD MÁR?