15 °C Budapest

Új márka a hitelgarancia piacon

Pénzcentrum
2008. május 14. 09:10

Új márka született a hitelgarancia piacon: a 15 éve alapított piacvezető garanciaintézmény májustól Garantiqa néven támogatja a fejlődni, fejleszteni kívánó vállalkozásokat, önkormányzatokat. Az új márkát a cég vezetőinek bevonásával a B&P Social Branding alkotta.

Májustól új névvel, arculattal és stratégiával növekszik tovább a magyarországi hitelgarancia piac meghatározó szereplője, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Az elmúlt hónapokban dr. Radnai György vezérigazgató irányításával és a B&P Social Branding márkatanácsadó cég közreműködésével a 15 éve működő és Magyarországon piacvezető pénzügyi szolgáltató megalkotta új növekedési stratégiáját, márka-architektúráját és az ezekre épülő új arculatát. Ezzel párhuzamosan a Garantiqa új termékekkel is megjelent: önkormányzatok, valamint uniós forrásokat igénybevevő vállalkozások számára is előnyös garanciaszolgáltatásokat nyújtva. Tervei szerint a Garantiqa Közép- és Dél-Európa más piacain is hasonló szolgáltatásokkal kíván megjelenni.
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04