0 °C Budapest

Itt az "áram-THM"!

Pénzcentrum
2008. március 5. 08:15

A januári piacnyitással az áramszolgáltatók kis- és közepes vállalkozói ügyfélköre szintén kikerült a versenypiacra. A cégek azonban csupán az elmúlt hetekben szembesültek azzal, hogy szabadpiaci kereskedőktől kell energiát vásárolniuk, amely többnyire drágább, mint eddig - tudósít a Napi Gazdaság.

Kóbor György, az E.On Energiaszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója új struktúrát dolgozott ki, melynek alapján a kiküldött szabadpiaci árajánlat a teljes költséget mutatja majd, oly módon, hogy az egyes számlatételek külön szerepelnek benne, egyfajta energetikai THM-ként.

Az energia nagykereskedelmi árát nem befolyásolhatják a szolgáltatók, s a kereskedők, ezért az Elmű és az Émász működési területén az E.On a tanácsadásra helyezte a hangsúlyt - mondta el Boross Norbert kommunikációs igazgató. Ennek keretében különböző tájékoztatókat és ajánlatokat küldenek ki, melyek alapján a fogyasztók a számukra legkedvezőbb tarifacsomagot lesznek képesek kiválasztani.

A Démász szabadpiaci kereskedője, az EdF Energia Hungária Kft. arra törekszik, hogy ügyfelei kizárólag azért az energiáért fizessenek melyet valóban fel is használnak. Kovács Krisztina tájékoztatási vezető szerint a kkv-k körében néhány esetben még árcsökkenés is előfordulhatott, hiszen az eltérő fogyasztási szokások miatt nem azonos módon érinti az egyes fogyasztókat az áremelkedés.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?