4 °C Budapest

Kifogyott a keret - ma éjfél a határidő

Pénzcentrum
2007. december 14. 08:55

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a honlapján tájékoztatja az érintetteket, hogy az ESZA Kht. közreműködésével 2007. augusztus 21-én meghirdetett TÁMOP 2.1.5/07/1 A Munkahelyi képzések támogatása kis- és középvállalkozások számára címet viselő pályázati felhívásra beérkezett igények elérték a rendelkezésre álló források összegét, ezért a 16/2006 (XII. 28) MeHVM-PM együttes rendelet 5.§ (8) értelmében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a kiírást 2007. december 14-én (pénteken) további intézkedésig felfüggeszti.

Ennek értelmében a legkésőbb a fenti napon 24:00 óráig lehet postára adni a pályázatokat.

A támogatási keret a felfüggesztés napjáig feladott és támogatható pályázatok között kerül felosztásra a keret kimerüléséig. A támogatás odaítélése kizárólag a szakmai-tartalmi értékelés során kialakult sorrend alapján történik, a postára adás dátuma nem bírálati szempont.

Amennyiben a keretösszeget jelentős mértékben meghaladó támogatási igény érkezik be, az NFÜ megvizsgálja a keret növelésének lehetőségét, amely nem érinti a Közép-magyarországi régióra (KMR) meghatározott arányt.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?