7 °C Budapest

Megújult honlappal várja a pályázókat az NFÜ

Pénzcentrum
2007. július 26. 15:20

Az akciótervekről, pályázatokról és kiemelt projektekről döntő kormányülés utáni napon megújult külsővel, új tartalommal és szolgáltatásokkal várja látogatóit a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapja, amely mostantól a www.nfu.hu címen érhető el. Az új honlap egy egységes tájékoztatási rendszer része, a támogatások felhasználásához szükséges legfőbb információk immáron egy helyen találhatóak meg. A látogatók egy hónapig tehetik meg észrevételeiket és javaslataikat a honlap további fejlesztésével kapcsolatban.

A korszerű, portál jellegű, adatbázis-háttérrel rendelkező új oldal lehetővé teszi az interaktív kommunikációt, ami jelentős előrelépést jelent az Ügynökség egységes, egykapus kommunikációjának fejlesztésében. Az NFÜ intézményi integrációja internetes megjelenésében is tükröződik: az irányító hatóságok továbbra is megtartják autonómiájukat, így az Ügynökség honlapjának részeként saját menürendszerrel működő, önálló oldallal rendelkeznek.

Korábban a felhasználók többször is kifogásolták, hogy az Új Magyarország Fejlesztési Terv intézményrendszerében eltérő adattartalmak jelentek meg az irányító hatóságok és a közreműködő szervezetek oldalán, ezen észrevételekre figyelemmel az új honlap tartalmi frissítése mostantól egységes adatfeltöltési és publikálási rendben történik. A közreműködő szervezetek is ezen belül publikálják a pályázati felhívásokat és a kapcsolódó dokumentumokat (útmutató, nyilatkozat-minta, kitöltő program, szerződés tervezetek), a pályázati eredményeket és a pályáztatással kapcsolatos közleményeket. Mindez biztosítja a követhető, összehangolt és átlátható kommunikációt.

A Kormány szerdai döntése alapján augusztus végétől pályázatok tömege fog megjelenni, ekkortól számos új szolgáltatás indítását tervezi megújult honlapján az Ügynökség a fokozottabb átláthatóság, a pályázati folyamat gyorsítása és az elektronikus pályáztatás fejlesztése érdekében. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség — társadalmi egyeztetés keretében — egy hónapig várja a látogatók észrevételeit, javaslatait a honlap fórum oldalán. A régi oldal egy hónapon át a www.nfu.gov.hu címen továbbra is elérhető marad.

Mint ismeretes az NFÜ korábban közbeszerzési eljárás keretében választotta ki az intézmény online feladatait ellátó partnerét. Az Ügynökség tíz pályázatot értékelt a fejlesztési és üzemeltetései ár, a határidő, valamint a műszaki-technikai megoldások alapján. Az új honlap kialakítását ezen eljárás győztese, a Carnation Internet Tanácsadó Zrt. végezte el.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?