19 °C Budapest

A sikeres felszámolás titkai

Pénzcentrum
2007. június 14. 10:00

Sikerrel zárult a Top-Autó ingatlanjainak értékesítése. Már az első pályázaton, jóval a megjelölt irányár felett keltek el az ingatlanok. Ezt a felszámolást végző cég a sikeres marketingtevékenységnek tulajdonítja - írja a Napi Gazdaság.

A Kft három ingatlanának értékesítéséből mintegy 476 millió forint bevétel keletkezett. A vevőkről csak annyit lehet tudni, hogy nem kívánják folytatni az autóértékesítési tevékenységet, az egyik várhatóan gumikereskedést nyit a megvásárolt telephelyen. A cég a készleteit még a felszámolási eljárás megkezdése előtt értékesítette.

A két, jelzálogjoggal rendelkező hitelező közül, előreláthatólag az OTP Bank követelése teljes egészében megtérül. A Merkantil Bank-é azonban várhatóan csak részben.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?