Bejegyezték a céget, de pénzüket még mindig nem kapták meg az Ecopoly nyertesei

Pénzcentrum
2007. május 22. 10:45

Április 20-ai hatállyal bejegyezte a cégbíróság az Ecopoly Holding Befektetési Kft-t, mely az RTL Klub Ecopoly elnevezést viselő reality show-jában tett üzleti ígéretek teljesítésére jött létre- írja a Napi.

Az most létrejött gazdasági társaságot a tv-műsor zsűritagjai alapították, az ügyvezető pedig a szintén a műsorban szereplő Hatvani László lett, aki egy borautomata tervével nyerte meg a zsűri támogatását. A tévécsatorna az eredeti megegyezés értelmében nem szállt be a vállalkozásba, így azt az öt üzletember alapította 60 millió forintos alaptőkével.

A nyertesek egy része csalódott és továbbra is várja a megígért anyagi segítséget vállalkozási ötlete megvalósításához, a többiek azonban elunták a várakozást és már forrásszerzési lehetőség után néztek.

Hegedűs Noémi, akinek a juhtenyésztési tervét találták megfelelőnek a zsűritagok, azt sérelmezte, hogy a nagy ígéretek után még csak a kapcsolatot sem tartották vele, mint mondta, legutoljára két hónapja hallott a vállalkozásról, Hatvani Lászlótól, aki azt ígérte még áprilisban bejegyzik a céget, ez meg is törént.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?