Bejegyezték a céget, de pénzüket még mindig nem kapták meg az Ecopoly nyertesei

Pénzcentrum
2007. május 22. 10:45

Április 20-ai hatállyal bejegyezte a cégbíróság az Ecopoly Holding Befektetési Kft-t, mely az RTL Klub Ecopoly elnevezést viselő reality show-jában tett üzleti ígéretek teljesítésére jött létre- írja a Napi.

Az most létrejött gazdasági társaságot a tv-műsor zsűritagjai alapították, az ügyvezető pedig a szintén a műsorban szereplő Hatvani László lett, aki egy borautomata tervével nyerte meg a zsűri támogatását. A tévécsatorna az eredeti megegyezés értelmében nem szállt be a vállalkozásba, így azt az öt üzletember alapította 60 millió forintos alaptőkével.

A nyertesek egy része csalódott és továbbra is várja a megígért anyagi segítséget vállalkozási ötlete megvalósításához, a többiek azonban elunták a várakozást és már forrásszerzési lehetőség után néztek.

Hegedűs Noémi, akinek a juhtenyésztési tervét találták megfelelőnek a zsűritagok, azt sérelmezte, hogy a nagy ígéretek után még csak a kapcsolatot sem tartották vele, mint mondta, legutoljára két hónapja hallott a vállalkozásról, Hatvani Lászlótól, aki azt ígérte még áprilisban bejegyzik a céget, ez meg is törént.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?