14 °C Budapest

K&H likviditási hitelek vállalkozásoknak: testreszabott törlesztési ütemezéssel

Pénzcentrum
2007. április 3. 12:47

Egyetlen okos pénzügyi döntéssel most még dinamikusabban alakíthatja hitelét vállalkozása működéséhez. A hitel törlesztési ütemezése ugyanis most a K&H likviditási hitelekkel a vállalkozás ritmusának megfelelően testre szabható. Amennyiben a vállalkozás pénzügyei esetleg nem a tervezettek szerint alakulnának, most szerződésmódosítási díj nélkül változtatható a törlesztési ütemezés és költségmentes az előtörlesztés. Tovább növelik a biztonságot a most kedvezményesen igénybe vehető K&H biztosítások.

A vállalkozások likviditási problémáinak különböző oka lehetnek, ezek közé tartozik a vevők késedelmes fizetése, váratlan kiadások és köztartozások, melyek mind-mind terhelhetik a cégek szabad pénzeszközeit, fizetőképességét. Mivel nincs két egyforma pénzügyi igény, élethelyzet, a K&H Bank kínálatából a vállalkozások is tetszőlegesen választhatják ki a leginkább igényeikre szabott pénzügyi lehetőséget. A K&H likviditási hiteleket a Bank testre szabható törlesztési ütemezéssel kínálja, legyen szó akár a K&H forgóeszköz hitelről (rulírozó és nem rulírozó), a K&H folyószámlahitelről, a K&H vállalkozói kártya hitelkerettel konstrukcióról, vagy a K&H ingatlanfedezetű hitelről kisvállalkozások részére. E hiteltípusok mindegyike egyaránt igényelhető forintban és devizában is.

Amikor egy vállalkozás pénzügyei nem a tervezett szerint alakulnak, a rosszul megválasztott fizetési ütemezés csak ront a helyzeten. Erre nyújt megoldást a K&H likviditási hitelek most szerződésmódosítási díj nélkül módosítható törlesztési ütemezése. Amennyiben pedig a hitelt részben, vagy egészben előtörlesztené a vállalkozás, erre a K&H likviditási hitelek díjmentes előtörlesztési lehetősége kínál megoldást.

Egy időben meghozott okos pénzügyi döntéssel most egyben növelhető a pénzügyi biztonság is. A K&H vállalkozói hitel mellé megkötött K&H creditum hitelfedezeti biztosítással ugyanis - amennyiben a legrosszabb bekövetkezik - a K&H Biztosító fizeti ki a vállalkozás Banknál fennálló tőketartozását. Mindemellé ráadásul most a biztosítás egyszeri díjából 5 százalék kedvezmény társul. A biztosítás típusától és a fizetés módjától függően most további kedvezményes lehetőségek is igénybe vehetők. Így például a K&H Biztosító a K&H vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítások, a K&H épületbiztosítások, a K&H géptörés biztosítás, valamint a K&H casco biztosítás díjából 10 százalék kedvezményt ad a kötvény teljes időtartamára. A K&H vállalkozói biztosítás (KVB) és K&H casco biztosítás esetén a fentiekhez további 5% kedvezmény társul, a díjak K&H csoportos díjbeszedésen keresztül történő fizetése esetén.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem