12 °C Budapest

K&H likviditási hitelek vállalkozásoknak: testreszabott törlesztési ütemezéssel

Pénzcentrum
2007. április 3. 12:47

Egyetlen okos pénzügyi döntéssel most még dinamikusabban alakíthatja hitelét vállalkozása működéséhez. A hitel törlesztési ütemezése ugyanis most a K&H likviditási hitelekkel a vállalkozás ritmusának megfelelően testre szabható. Amennyiben a vállalkozás pénzügyei esetleg nem a tervezettek szerint alakulnának, most szerződésmódosítási díj nélkül változtatható a törlesztési ütemezés és költségmentes az előtörlesztés. Tovább növelik a biztonságot a most kedvezményesen igénybe vehető K&H biztosítások.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A vállalkozások likviditási problémáinak különböző oka lehetnek, ezek közé tartozik a vevők késedelmes fizetése, váratlan kiadások és köztartozások, melyek mind-mind terhelhetik a cégek szabad pénzeszközeit, fizetőképességét. Mivel nincs két egyforma pénzügyi igény, élethelyzet, a K&H Bank kínálatából a vállalkozások is tetszőlegesen választhatják ki a leginkább igényeikre szabott pénzügyi lehetőséget. A K&H likviditási hiteleket a Bank testre szabható törlesztési ütemezéssel kínálja, legyen szó akár a K&H forgóeszköz hitelről (rulírozó és nem rulírozó), a K&H folyószámlahitelről, a K&H vállalkozói kártya hitelkerettel konstrukcióról, vagy a K&H ingatlanfedezetű hitelről kisvállalkozások részére. E hiteltípusok mindegyike egyaránt igényelhető forintban és devizában is.

Amikor egy vállalkozás pénzügyei nem a tervezett szerint alakulnak, a rosszul megválasztott fizetési ütemezés csak ront a helyzeten. Erre nyújt megoldást a K&H likviditási hitelek most szerződésmódosítási díj nélkül módosítható törlesztési ütemezése. Amennyiben pedig a hitelt részben, vagy egészben előtörlesztené a vállalkozás, erre a K&H likviditási hitelek díjmentes előtörlesztési lehetősége kínál megoldást.

Egy időben meghozott okos pénzügyi döntéssel most egyben növelhető a pénzügyi biztonság is. A K&H vállalkozói hitel mellé megkötött K&H creditum hitelfedezeti biztosítással ugyanis - amennyiben a legrosszabb bekövetkezik - a K&H Biztosító fizeti ki a vállalkozás Banknál fennálló tőketartozását. Mindemellé ráadásul most a biztosítás egyszeri díjából 5 százalék kedvezmény társul. A biztosítás típusától és a fizetés módjától függően most további kedvezményes lehetőségek is igénybe vehetők. Így például a K&H Biztosító a K&H vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítások, a K&H épületbiztosítások, a K&H géptörés biztosítás, valamint a K&H casco biztosítás díjából 10 százalék kedvezményt ad a kötvény teljes időtartamára. A K&H vállalkozói biztosítás (KVB) és K&H casco biztosítás esetén a fentiekhez további 5% kedvezmény társul, a díjak K&H csoportos díjbeszedésen keresztül történő fizetése esetén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?