26 °C Budapest

Őszi akció: két éjszakáért hármat!

2010. október 17. 07:02

A Magyar Turizmus Zrt által szervezett őszi kampány keretében október 1. és november 30. között két éjszaka áráért hármat lehet eltölteni a Dunakanyarban, azokban a szállodákban, panziókban, amelyek részt vesznek ebben a rendkívül kedvező akcióban.

Jó hír azoknak, akik előnyben részesítik a hazai turizmus kínálatát szabadidős programjaik megtervezésekor, hogy a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-Dunavidék Regionális Marketing Igazgatósága a Dunakanyar turisztikai szolgáltatóinak közreműködésével ismét meghirdeti a "Vár a Dunakanyar" akciót.

Az őszi kampány keretében október 1. és november 30. között két éjszaka áráért hármat lehet eltölteni a Dunakanyarban, azokban a szállodákban, panziókban, amelyek részt vesznek ebben a rendkívül kedvező akcióban. A kampányhoz éttermek és egyéb programgazdák is csatlakoztak kedvezményes áraikkal.

 


Az őszi "Vár a Dunakanyar" akció újdonsága, hogy a szálláshelyek a kedvezményes 2=3 ajánlaton kívül gyógyászati vagy wellness szolgáltatást is kínálnak a Dunakanyarba látogató vendégeknek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az őszi kampány keretén belül egy négyfős család négy napos hosszú hétvégéje megoldható már összesen 28.000 ezer forintból is, de a négy csillagos wellness szállodában is legfeljebb csak 43 ezer forint egy kétágyas szoba három éjszakára egy főnek.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?