21 °C Budapest

Őszi akció: két éjszakáért hármat!

2010. október 17. 07:02

A Magyar Turizmus Zrt által szervezett őszi kampány keretében október 1. és november 30. között két éjszaka áráért hármat lehet eltölteni a Dunakanyarban, azokban a szállodákban, panziókban, amelyek részt vesznek ebben a rendkívül kedvező akcióban.

Jó hír azoknak, akik előnyben részesítik a hazai turizmus kínálatát szabadidős programjaik megtervezésekor, hogy a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-Dunavidék Regionális Marketing Igazgatósága a Dunakanyar turisztikai szolgáltatóinak közreműködésével ismét meghirdeti a "Vár a Dunakanyar" akciót.

Az őszi kampány keretében október 1. és november 30. között két éjszaka áráért hármat lehet eltölteni a Dunakanyarban, azokban a szállodákban, panziókban, amelyek részt vesznek ebben a rendkívül kedvező akcióban. A kampányhoz éttermek és egyéb programgazdák is csatlakoztak kedvezményes áraikkal.

 


Az őszi "Vár a Dunakanyar" akció újdonsága, hogy a szálláshelyek a kedvezményes 2=3 ajánlaton kívül gyógyászati vagy wellness szolgáltatást is kínálnak a Dunakanyarba látogató vendégeknek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az őszi kampány keretén belül egy négyfős család négy napos hosszú hétvégéje megoldható már összesen 28.000 ezer forintból is, de a négy csillagos wellness szállodában is legfeljebb csak 43 ezer forint egy kétágyas szoba három éjszakára egy főnek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?