27 °C Budapest

Torkos hétvége a Balatonnál: akár féláron is ebédelhetsz

2010. szeptember 9. 14:10

A három Balaton-parti megye - Somogy, Veszprém, Zala - kereskedelmi és iparkamarái által immár harmadik alkalommal kerül meghirdetésre a KAMARAI CSALÁDI VASÁRNAP elnevezésű akció, melynek keretében a kamarai védnöki táblával rendelkező vendéglátóhelyek 2010. szeptember 12-én 30-50% kedvezményt adnak a helyben fogyasztott ételek árából.

Az alábbi településeken ismét a balatoni gasztronómiáé a főszerep: Balatonakali, Balatonfüred, Balatonkenese, Szigliget, Örvényes, Alsópáhok, Balatongyörök, Gyenesdiás, Keszthely, Vonyarcvashegy, Balatonboglár, Balatonlelle, Balatonszentgyörgy, Marcali, Siófok - csakúgy, mint a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának (RMI) őszi kommunikációjában, amelynek keretében az utószezoni ajánlatok mellett a bor és gasztronómiai ünnepek, valamint az aktív és a wellness lehetőségek kerülnek a középpontba!

A Balaton régió szeptemberben és októberben kiemelt gasztronómiai rendezvényei: Badacsonyi Szüret, Tojásfesztivál, Süllőfesztivál.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM