20 °C Budapest

Új kutakat nyitottak az M6-oson

Pénzcentrum
2010. április 13. 18:02

Átadták az OMV két új töltőállomását az M6-os autópálya mentén, a 165-ös km-nél. A 70-es km-nél lévő dunaújvárosi töltőállomásokkal együtt már két helyen lehet tankolni és megpihenni az OMV-nél Pécs és Budapest között.

A két új töltőállomás a Budapest-Pécs autópálya új szakaszán, a 165-ös kilométernél szolgálja ki az autópálya bal illetve jobb pályáján közlekedőket. Az új benzinkutaknál nem csak tankolásra nyílik lehetőség. A vásárlók rendelkezésére áll az OMV VIVA Kávézója valamint a VIVA Vinotékája is. Utóbbi helyen széles magyar borkínálatából válogathatnak az autósok.

Korábban: Itt nyíltak benzinkutak az M6-os új szakaszán

"Nagy örömmel adjuk át két új töltőállomásunkat, amelyeknél VIVA Kávézók is várják az utazókat. A bátaszéki alagút közelében lévő két töltőállomás sok autósnak kínál majd kellemes pihenőhelyet, és külön örömünkre szolgál, hogy új létesítményeinkkel 20 új munkahelyet teremtettünk" - mondta a két töltőállomás megnyitása kapcsán Müller Zsolt, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Az OMV Hungária Kft. egy 176 töltőállomásból álló hálózatot működtet Magyarországon, piaci részesedése eléri a 16 százalékot. Az OMV töltőállomás-hálózatán belül jelenleg 69 VIVA Shop áll a vásárlók rendelkezésére strukturált árukészlettel, amelyben egyaránt megtalálhatók a friss áruféleségek, a snack-ek és az üdítőitalok.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 18. 16:33