Milyen autót vesznek a magyarországi gazdagok válság idején? Megkaptuk a választ!

Pénzcentrum
2008. november 3. 08:45

A legtöbb luxusautómárkát hazánkban is beszerezhetik az igazán vastag pénztárcával rendelkezők, külföldre sem kell tehát utazni a nagybevásárláshoz, a hivatalos importőri képviseletek ugyanis rendelkezésre állnak. A Napi Gazdaság körképe szerint a képviseleteknek bőven van is dolguk, mivel a top-autók válság idején is kelendőnek bizonyulnak.

Ferrariból már év közben eladták az éves kvótát, mely 23 autót jelent. Az autók nagyobb részét a V8-as motorral szerelt F430 tette ki, mely adók nélkül 144 500 euróba kerül, egy Scagliettiért pedig 227 400 eurót kell fizetni.

Az importőr cég képviselője szerint nem lesz gond a még be sem mutatott F430 Challenge Spider értékesítésével sem, melyből csupán két darabot kap hazánk. Ha valaki most rendel Ferrarit, akkor legkorábban jövő tavasszal ülhet az autójába, az olyan népszerű modellekre, mint a California azonban legalább 1 évet kell várni.

A Maserati idén 15-16 darabos eladással számol, esetükben a forgalom 80%-át a Gran Tourismo teszi ki.

A lap által megkérdezett forgalmazó szerint Lamborghiniből évente egyet adnak át, míg Bentley-ből idén kettőt értékesítettek.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?