Megvonták bizalmukat a hitelezők a Forma 1-es autógyártól...

Pénzcentrum
2007. augusztus 29. 15:00

A holland Spyker autógyár két fő hitelezője felszólította a vállalatot és annak Forma 1-es csapatát, hogy jelentsenek csődöt, és sürgősen találják meg a módját annak, hogy visszaadják a pénzt amivel tartoznak.

Egy zürichi biztosító társaság és egy magánszemély a két hitelező, együttes követelésük összesen 345 ezer euró, ami közel 90 millió forint.

Augusztus elején a Spyker vezérigazgatója, Michiel Mol lemondott, mivel a korábbi vezérigazgató és alapító Victor Muller májusban visszatért a vállalathoz. Habár olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Mol azért köszönt le, mert így lehetősége lesz ajánlatot tenni a vállalat Forma 1-es csapatára.

Állítólag a Forma 1-es csapat pedig felfüggesztette John McQuilliam vezető tervezőt. Habár a döntés egyelőre titok marad, egyesek szerint ez a következménye a csapat B autójának közelmúltbeli törésteszten elért siralmas eredményének.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm