Melyik a legmegbízhatóbb autó? Elkészült a feketelista is!

Pénzcentrum
2006. november 13. 13:00

Fontos számodra, hogy a lehető legmegbízhatóbb autót vásárold meg? Hogy ne kell kéthavonta a fél fizetésed arra költened, hogy minden rendben legyen, és biztos lehess abban, hogy elindulhatsz vele otthonról, és nem fog cserben hagyni?

Ezekre a kérdésekre természetesen legtöbbünk igennel válaszol, így hát nem csoda, hogy a felméréskészítésben egyébként is élenjáró amerikaiak sem hagyhatták ezt a témát érintetlenül, és elkészítették éppen aktuális felmérésüket arról, hogy melyek a legmegbízhatóbb és a legkevésbé megbízható modellek. Lássuk, mit találtak!

A legkevésbé "lerobbanékony" autóknak továbbra is a japánok bizonyultak, habár a Honda Accordot V6 és a Toyota Camryt V6 is letaszították trónjáról a Ford középkategóriás szedánjai, a Fusion és a Mercury Milan. Az amerikai autók minőségjavulása azonban még mindig nem jelent jelentős fenyegetést a japánok egyeduralmára, az európai autók közül pedig csupán a Mini Cooper ütötte meg a mércét, amelyet 1,3 millió autós állított fel.

 


A legkevésbé megbízhatóak között azonban szép számmal találunk kontinensünkről származó terméket, a 45 hely közül 19-et európai gépjármű tölt be. De nem kapott kiváló minősítést 20 amerikai autó sem, és nem sok jót jósol a Nissan számára, hogy csupán ő 5 modellel szerepel a legrosszabbak között. A Mercedes Benz M osztályú gyártmányával például a tapasztalatok szerint tízszer annyi gond van, mint a Toyota hasonló kategóriájú termékével.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 


De általános bizalom övezi a hibrid gépjárműveket is, különösen a Honda és a Toyota terméket, a "hazainak" számító Ford Escape besorolása azonban átlagon felüliről átlagosra módosult.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem