Mindenki nagyot szeretne

Pénzcentrum
2006. október 17. 10:00

Pontosak voltak a gépjármű-importőrök piaci előrejelzései. A kereskedők már nyáron elkezdtek dolgozni a kisebb, olcsóbb típusok keresletét élénkítő marketing eszközökön, a megszorító csomag hatásaink tompítása érdekében. Mivel számításaik szerint a pont a az az a kategória, mely keresletére a megszorítások a legnagyobb hatást gyakorolják.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Pontosak voltak a gépjármű-importőrök piaci előrejelzései. A kereskedők már nyáron elkezdtek dolgozni a kisebb, olcsóbb típusok keresletét élénkítő marketing eszközökön, a megszorító csomag hatásaink tompítása érdekében. Mivel számításaik szerint a pont a az az a kategória, mely keresletére a megszorítások a legnagyobb hatást gyakorolják - írja a Világgazdaság.

A kereslet csökkenése be is következett. A mini- és kisautó szegmens együttes piaci részesedése tavaly ilyenkor még 55,7 százalék volt. Az idei harmadik negyedév végére ez az arány már csak 50,6 százalék.

Azonban eltérés mutatkozik az MGE és a BM adatai között, az új autók forgalomba-hozatalát illetően. Az előbbi adatai szerint ugyanis 3300-zal 141397 darabra csökkent a személy- és teherautó forgalom az idei év szeptember végéig év/év alapon. A BM adatai ezzel szemben azt mutatják, hogy 136770 kocsi kapott rendszámot. Ez körülbelül nyolcezerrel kevesebb, minta tavalyi azonos időszakban.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 8. 20:39