1 °C Budapest

Mindenki nagyot szeretne

Pénzcentrum
2006. október 17. 10:00

Pontosak voltak a gépjármű-importőrök piaci előrejelzései. A kereskedők már nyáron elkezdtek dolgozni a kisebb, olcsóbb típusok keresletét élénkítő marketing eszközökön, a megszorító csomag hatásaink tompítása érdekében. Mivel számításaik szerint a pont a az az a kategória, mely keresletére a megszorítások a legnagyobb hatást gyakorolják.

Pontosak voltak a gépjármű-importőrök piaci előrejelzései. A kereskedők már nyáron elkezdtek dolgozni a kisebb, olcsóbb típusok keresletét élénkítő marketing eszközökön, a megszorító csomag hatásaink tompítása érdekében. Mivel számításaik szerint a pont a az az a kategória, mely keresletére a megszorítások a legnagyobb hatást gyakorolják - írja a Világgazdaság.

A kereslet csökkenése be is következett. A mini- és kisautó szegmens együttes piaci részesedése tavaly ilyenkor még 55,7 százalék volt. Az idei harmadik negyedév végére ez az arány már csak 50,6 százalék.

Azonban eltérés mutatkozik az MGE és a BM adatai között, az új autók forgalomba-hozatalát illetően. Az előbbi adatai szerint ugyanis 3300-zal 141397 darabra csökkent a személy- és teherautó forgalom az idei év szeptember végéig év/év alapon. A BM adatai ezzel szemben azt mutatják, hogy 136770 kocsi kapott rendszámot. Ez körülbelül nyolcezerrel kevesebb, minta tavalyi azonos időszakban.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?