Üzleti felhasználók kezébe adja az applikációfejlesztést az SAP és a Coursera

Üzleti felhasználók kezébe adja az applikációfejlesztést az SAP és a Coursera

2022. november 17. 17:02

A Las Vegasban tartott SAP TechEd konferencia keretében jelentették be az SAP Buildnek az elindítását, melynek révén átlag felhasználók is fejleszthetnek applikációt üzleti szoftvereik egyes folyamatainak automatizálásához. A rendszer egy alacsony kódigényű – úgy nevezett „low code” – fejlesztői környezet, melynek lényege, hogy programozói képesség nélkül, moduláris elemekből, ezerféle sablon segítségével „drag and drop” módszerrel állíthatnak össze a felhasználók saját alkalmazásokat, így kímélve a vállalati büdzsét, vagy éppen tehermentesítve a pandémia után megnövekedett vállalati fejlesztői várólistákat.

Az SAP Build az SAP üzleti platformjaiban rejlő low code megoldásokhoz ad egy egységes fejlesztői hozzáférést. Az üzleti felhasználók könnyen használható eszközöket kapnak ahhoz, hogy maguk készítsenek alkalmazásokat, például üzleti folyamataik automatizálására, alrendszerek közti adatmozgás biztosítására, egyes történések áttekintésére vagy beviteli felületek személyre szabására. A megoldás több mint 1300, előre elkészített iparági és üzleti folyamat-sablont is tartalmaz a fejlesztés felgyorsítása érdekében.

Az IDC várakozásai szerint a következő tíz évben világszerte több mint 100 millió vállalati dolgozó vesz majd részt valamilyen mértékben digitális transzformációs projektekben, hiszen a digitalizáció egyre nagyobb jelentőséget kap az üzlet életben. Az SAP Build low code fejlesztési platformjai lehetővé teszik az üzleti fejlesztők számára, hogy a szakterületi szaktudásuk birtokában, alapfokú technológiai ismeretekkel párosulva nagy volumenben építsenek és vezessenek digitális megoldásokat - tájékoztatta az SAP a Portfolio-t.

Az SAP nem árul zsákbamacskát, hiszen cégcsoporton belül, a Qualtrics munkatársai is erre a low code fejlesztői környezetre támaszkodtak egyes fejlesztéseik végrehajtásánál az elmúlt időben. A tapasztalataik szerint a rendszerrel átlagosan 90%-os költségcsökkentés érhető el, miközben a bevezetések gyorsasága is nőtt, ezzel is növelve az ügyfélélményt.

Címlapkép: SAP

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem