13 °C Budapest
Human hand holding remote control changing Channels with television set.

Hoppá, már itt sem ússzuk meg a drágulást: máris tarifát emel a Disney+

2022. augusztus 11. 17:05

A Disney bejelentette, december 8-tól többet kell majd fizetniük a Disney+-ért azoknak, akik nem szeretnének reklámot látni a szolgáltatásban.

Szűk két hónappal ezelőtt, június 14-én Magyarországon is elérhetővé vált a Disney+. A streamingszolgáltatást az indulás óta 2490 forintos havi, vagy évi 24 900 forintos éves díjért lehet használni, ám ez a jövőben egészen biztosan emelkedni fog. A cég ugyanis a harmadik negyedéves pénzügyi jelentésének közzétételekor bejelentette, még idén emelni fog az árain.

Egyelőre csak a dollárban megadott összeget lehet ismerni. Ezek szerint az amerikai 8 dolláros havi előfizetés 11 dollárba fog kerülni, ám megmarad majd egy 8 dolláros csomag is. Aki viszont ezt választja, annak reklámokat is el kell majd viselnie. A vállalat egyébként a tulajdonában lévő másik két szolgáltatás árain is emelni fog. Ezek szerint a Huluért 7 helyett 8 dollárt kell majd fizetni havonta a reklámokat megjelenítő verzióért, míg a reklámmentes változat 13 helyett 15 dollárba kerül majd. Az ESPN Plus ára havi 7-ről 10 dollárra változik.

A Disney+ reklámmentes, drágább változata december 8-tól lesz elérhető, és szintén ezen a napon indulnak majd el a reklámok az olcsóbb előfizetői csomagban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm