12 °C Budapest
Television streaming, TV broadcast. Multimedia wall concept.

Itt az HBO Max legújabb dobása: ezekre tuti ráfüggenek a magyar nézők

2023. június 7. 11:39

Nagyszabású sajtótájékoztató keretében jelentette be az Warner Bros Discovery, hogy mégis mikortól várhatóak Magyarországon a változások. Azt már tudjuk ugyanis, hogy az USA-ban májusban hivatalosan is elindult a MAX streaming oldal, de az csak most vált biztossá, hogy a magyaroknak újabb egy évet kell várni. Azonban rengeteg újdonsággal készült a WBD az év második felére is - hangzott el a vállalat sajtóeseményén!

Egy ideje már lehet tudni, hogy óriási átalakulások vannak az HBO, azaz a Warner Bros. Discovery háza táján: az USA-ban májusban indult el az új streaming szolgáltatás, ami az HBO Max-ot váltja, a MAX.

Magyarországon azonban még nem kell attól tartanunk, hogy változna a már megszokott HBO Max, vagy annak az előfizetési ára. A hírek szerint ugyanis csak 2024 második felétől várható az európai piacon változás, de addig is újabb tartalmakkal várja a WBD az előfizetőket és a TV nézőket egyaránt.

Érdekesség, hogy a cég portfolióján belül a legnézettebb csatorna az ID, aminek a legtöbb nézője nő a WBD adatai alapján, ráadásul benne van a csatorna Magyarország 10 legnézettebbje között. Ide tartozik meg a HGTV, ami a házfelújításairól híres, illetve minden reality rajongó Mekkája, a TLC, valamint az Eurosport is, ahol a Magyar Atlétikai Világbajnokágot is élőben követhetjük majd.

A sajtótájékoztatón azt is megtudtuk, hogy az HBO Max-nak jelenleg globálisan 97,6 millió feliratkozója van, ezzel pedig – a korábbi előrejelzésekkel ellentétben – már idén nyereséges lehet a cég.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A legnézettebb filmek és sorozatok

Mindezek mellett összeszedtük a streaming oldal legnézettebb filmjeit és sorozatait is 2023 első félévéből.

A legnépszerűbb filmek

  1. Végtelen
  2. A gyilkos járat
  3. Black Adam
  4. Harry Potter és a Bölcsek köve
  5. Sikoly
  6. StuAtya
  7. Morbius
  8. Minden jót, Leo Grande
  9. Harry Potter és a Titkok Kamrája
  10. Harry Potter és az azkabani fogoly

A legnépszerűbb sorozatok

  1. The Last of Us
  2. A fehér Lótusz
  3. Rick és Morty
  4. Jóbarátok
  5. Agymenők
  6. Trónok harca
  7. Shameless
  8. Sárkányok háza
  9. Walking Dead
  10. Szerelem és Halák

A legnézettebb magyar alkotások

  1. Zanox
  2. Larry
  3. Legjobb tudomásom szerint
  4. Post Mortem
  5. Szelfi egyetem
  6. Pesti Belhé
  7. Hab
  8. Seveled
  9. A második kör
  10. Természetes fény

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm