11 °C Budapest
They are in an elegant restaurant

Így randiznak a milliomosok: megvan az ára, ha gazdagokkal találkozgat az ember

2021. május 3. 17:18

Májusban megújult külsővel és új szolgáltatásokkal indul útjára a legelső olyan társkereső, ami azt ígéri, hogy valódi luxus kapcsolatokra lehet szert tenni. Az oldalon lévő Million tagok az alapítók szerint valóságos nagyágyúk, de itt nem csak a sugar daddy-k képviseltetik magukat, hanem jelen vannak a sugar mommy és sugar baby-k és a sugar boy-ok is.

Ezeket a kifejezéseket valószínűleg már mindenki ismeri. Magyar megfelelőjük nagyon nincs is, inkább egy tevékenységet takar az egész: fiatal lányok keresnek gazdag férfiakat, akik támogatni tudják őket. Ugyanez a másik nemnél is létezik: idősebb, tehetős hölgyek keresnek helyes, fiatal fiúkat, akik jobb életszínvonalra vágynak. A párkapcsolatoknak ezt a formáját sokan gyanakvással és ítélkezéssel fogadják. Azok viszont, akik benne vannak, szerintük nem csak jó „üzlet”, de kölcsönös előnyök származnak egy-egy ilyen viszonyból, vagy ahogy sokan nevezik „prémium kapcsolatból.”

A májusban induló milliomosok.hu-nak éppen az a célja, hogy olyan embereket hozzon össze, akik kölcsönösen előnyös kapcsolatot keresnek. A cég közlése szerint az oldalra regisztrálhatnak azok a vagyonos férfiak és nők, akik fiatal nőket és férfiakat támogatnának, de azok a fiatalok is, akik idősebb támogatókat keresnek.

A sugar baby-k gyakran olyan egyetemista lányok, akik nem tudják kifizetni a tandíjat, a lakbért és azokat a ruhákat, ékszereket, utazást, amikről álmodoznak. Így olyan társat keresnek, aki hozzásegíti őket ahhoz, amivel aztán a közösségi médiában „villogni” lehet. A millimosok.hu mindezt elérhetővé teszi és bátran felvállalja, hogy ezeknek a lányoknak nem a diákhitel a segítőjük, hanem épp egy tehetős úr az oldalról. Ugyanez persze fordított felállásban is igaz, egyetemista fiú is találhat magának sugar mommy-t, azaz egy tehetős hölgyet.

Polgárpukkasztás felsőfokon, de legfontosabb a biztonság

A honlap alapítói tudják, hogy ez több, mint polgárpukkasztás, de szerintük ma már elég nyitott a társadalom ehhez. Oldalukon olyan funkciók lesznek, melyek más társkeresőkön nem találhatók meg. A legfontosabb a biztonság.

Mivel a nemzetközi piacon is szeretnénk megjelenni ezért azt gondoltuk, hogy egy olyan oldalt készítünk, ami valóban a luxus minőséget képvisel. Talán a világon sincs még egy ilyen oldal, mint ez. Beépített csalásellenes rendszer lesz benne, ami védi a felhasználóinkat. Emellett több kapcsolati formát is ki tudnak alakítani a regisztrált tagok. Így lesz támogatói kapcsolat, komoly kapcsolat, férj-feleség kereső, útitárskereső, és egy virtuális kapcsolatot is beleraktunk, ami ma már szintén elég népszerű

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– árulta el a honlap kitalálója, aki azt is elmondta, hogy létezik majd diszkrét funkció és azonnali randizási lehetőség is, amikor akár 1-2 órán belül találkozhatnak a felek.

A cég közlése szerint nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy ma az emberek már tisztában legyenek azzal, hogy egy sugar kapcsolat merőben mást jelent, mint a prostitúció. Igaz, a felhasználók pénzt is tudnak keresni a képeikkel, de aki regisztrál az oldalra abból nem lesz „prosti”, és aki igénybe veszi a honlap szolgáltatásait az sem „kurvát vásárol”, sokkal inkább egy prémium szolgáltatást, ami kölcsönös elégedettségen alapul.

A mindennapi életben is úgy van, hogy ha egy kapcsolat komolyra fordul, akkor az egyik fél segít a másikon, ha ezt megteheti. Ez a milliomosok.hu-n sincs másképp, annyi a különbség, hogy itt már az elején tisztázzák a segítői, támogatói szándékot - állítják az alapítók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 15. héten

Kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait, ahol a főnyeremény ezen a héten pontosan 1,280 milliárd forint volt. Lássuk, lesz-e olyan szerencsés, aki elviszi ezt az összeget!

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem