2019. december 6. péntek Miklós

Nincs megállás, tovább pörög az újlakás-piac a Duna mellett (x)

  • 2019. május 13. hétfő 05:30

Sem a kereslet visszaesése, sem árcsökkenés nem várható a következő néhány évben a budapesti újépítésű ingatlanpiacon - véli Kiss Ákos, a Property Market lakóingatlan értékesítési igazgatója. A szakértő egyetért azokkal az ingatlanpiaci felmérésekkel és elemzésekkel, amik azt mutatják, hogy a lakáspiaci boom még korántsem ért véget.

Ebben a piaci környezetben zajlik a Kopaszi-gátnál a BudaPart fejlesztése is. A több mint félmillió négyzetméternyi területen egy egész városnegyed jön létre impozáns lakóépületekkel, kávézókkal, üzletekkel és irodákkal. A budaparti ingatlanok egyik egyedisége, hogy a lakásokból kilépve karnyújtásnyira elérhető a városi pörgés vagy éppen a természet közelsége, ráadásul az első otthonok átadását követően, még idén szinte minden fontos szolgáltatás elérhető lesz a lakók számára is.

A projekt több ütemben valósul meg, aminek sikerességét bizonyítja, hogy az első fázis lakásainak már több mint 95%-át értékesítették, idén pedig mérföldkőhöz érkezik a beruházás: az első lakóépületeket és a "GATE" irodaházat is átadják.

A fejlesztés az átadások mellett is tovább folytatódik, így még mindig lehetőségük van a lakásvásárlás előtt állóknak arra, hogy saját otthonukat megtalálják a BudaParton, a befektetők pedig hosszú távon is kecsegtető hozammal számolhatnak az újgenerációs lakásokkal. A harmadik ütemben megvalósuló ’BRE’ épület lakásai még elérhetőek, ezek az ingatlanok a korábbiaknál is modernebb és innovatívabb megoldásokkal rendelkeznek: többek között smart home rendszer, mozgás- és hőmérsékletérzékelő szenzor, valamint mennyezetfűtés és- hűtés várja a leendő tulajdonosokat. Az épületen kívüli megoldások, a Duna közelsége, a rengeteg zöldfelület, valamint a városnegyedhez tartozó szolgáltatások és szabadidős tevékenységek pedig azt biztosítják, hogy a vevő nemcsak egy lakásba, hanem egy egész életérzésbe fektet be - ráadásul az elsők között.

   

Az új lakások népszerűsége még jó ideig nem fog csökkenni Kiss Ákos szerint, a legújabb nemzetközi kutatások is azt támasztják alá, hogy ebben a régióban még mindig átlag alattinak, ezáltal versenyképesnek mondhatóak a magyar lakásárak a befektetők számára. A szakember azt is kiemeli, hogy azoknak, akik újépítésű lakás vásárlásában gondolkodnak, érdemes minél hamarabb dönteniük, ugyanis már csak 2019. december 31-ig érhető el a kedvezményes - a "BRE" épület lakásaira is érvényes - 5%-os lakásáfa.

A BudaPart városnegyed előnyeiből a lakókon és a dolgozókon kívül a széles közönség is profitálhat. Egyrészt az összes szolgáltatás és rekreációs lehetőség elérhető lesz számukra, másrészt a tömegközlekedés is jelentős fejlesztésen megy keresztül, ami hosszútávon az ingatlanok értékét is növeli.

További információ: https://www.budapart.hu/hu/lakasok

(x)

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 895 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (72 095 Ft/hó; THM 9,96%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (80 275 Ft/hó; THM 13,79 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

12.05-12.11
Országos

Aldi

12.05-12.11
Országos

Interspar

12.05-12.11
Országos

Spar

12.05-12.11
Országos

Tesco

12.05-12.11
Országos

Auchan

12.05-12.11
Országos

Kika

12.04-12.23
Országos

Kika

11.27-12.10
Országos

  Ajánlatunk