orange and brown apartment houses in the heart of budapest

Egyszerűbb lesz a lakásvásárlás sok ezer magyarnak: komoly változást jelentettek be

2024. április 19. 14:32

Egyesítette erőit két hazai ingatlaniroda, mostantól keresztértékesítés is lesz náluk a lakások és házak terén.

Együttműködési szerződést írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, amelynek köszönhetően a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaik esetében keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak. A megállapodást követően hatékonyabb és gyorsabb ügyfélkiszolgálást tudnak biztosítani eladói és vevői oldalon egyaránt. A hálózatok együttműködése az összesen közel 220 ingatlanirodában dolgozó több mint 2000 ingatlanértékesítő által kiszolgált több tízezer ügyfélnek jelent hatékonyabb segítséget az otthonának értékesítésében vagy megtalálásában.

Az együttműködési megállapodás értelmében a Duna House és az OTP Ingatlanpont hálózata a kiemelt, prémium megbízásaikat a másik hálózat honlapján is hirdethetik és kiajánlhatják ügyfeleik számára, így támogatva a gyorsabb, hatékonyabb értékesítést. Ezzel a megoldással a megbízók a lehető legjobb eladási árat alkudhatják ki, az ingatlankeresők pedig gyors, egykapus kiszolgálásban részesülnek. A transzparens jogi keretrendszerrel szabályozott keresztértékesítési megállapodást a két hálózat hasonló működési folyamatai, illetve minőségbiztosítási rendszerei teszik lehetővé.

A Duna House az egyik legismertebb és az egyik legnagyobb országos ingatlanközvetítő hálózatként, az OTP Ingatlanpont pedig az egyik legnagyobb pénzügyi háttérpartner által működtetett szereplőként a hazai közvetítői piac két meghatározó szereplője, így a jövőbeli együttműködésük a teljes hazai piac hatékonyságát javíthatja, illetve a közvetítői munkát is átláthatóbbá teszi az ügyfelek számára.

A Duna House értékesítői és partneri hálózatában hiszünk abban, hogy ezzel a megállapodással tovább javíthatjuk ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásunk magas színvonalát, amely cégcsoportunk sikeres munkájának alappillére már több mint 20 éve

– nyilatkozta Máté Ferenc, a Duna House vezérigazgató-helyettese.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az OTP Ingatlanpontnál kiemelt figyelmet szentelünk ügyfeleink hatékony kiszolgálására, amelyhez innovatív technológiai megoldásaink mellett folyamatosan kerestük azon partnereket, akik hasonló értékrenddel, technológiai megoldásokkal és minőségi szolgáltatásokkal rendelkeznek. A Duna House-ban ilyen partnerre találtunk, így elégedett ügyfeleket és profi együttműködést várunk a közös munkától

– nyilatkozott a megállapodásról Dr. Hartlieb Balázs, az OTP Ingatlanpont ügyvezetője.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem