-2 °C Budapest

Razzia volt Kozsónál: vajon mit találtak a rendőrök?

2016. április 27. 08:30

Vízlopás nyomait keresték kedden délután a rendőrök abban a budapesti teaházban, amely Kozsó érdekeltségébe tartozik. A teaházhoz a Blikk szerint két nagy autóval mentek a vízművek munkatársai vagy fél tucat rendőr társaságában, a lap fotót is közölt a kiszállásról.

A lap szerint a vízművek szakemberei műanyag bójával zárták le még az úttest egy részét is. Délután Kozso is megérkezett az üzlethez.

A szakemberekkel megbeszélte, mikorra végeznek, hogy később visszatérjen aláírni a jegyzőkönyvet, és hogy bezárja az üzletet, de erre csak az esti órákban került sor, ugyanis a vizsgálatok egészen sokáig elhúzódtak a nap folyamán

- írja a Blikk.

Kozsóra rájár a rúd. A Blikk korábban azt írta, hogy 260 millió forint tartozása van, ráadásul egy volt alkalmazottja is feljelentette, mert szerinte a teaházban lopták a vizet és az áramot.

68 milliós NAV-tartozása, 105 milliós frankhitele és óriási társasházi hátraléka is van a popzenésznek.

Kozso ügyvédje kedd reggel a Mokkában még azt mondta, hogy valaki lejárató kampányt indított ügyfele ellen. Az ügyvéd szerint nem volt és most sincs eljárás Kozso ellen, a rendőrség pedig azt állapította meg, hogy nem szükséges nyomozást indítani. Ennek viszont ellentmond az, hogy a teaházhoz a nap folyamán rendőrök mentek ki.

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem