35 °C Budapest
Razzia volt Kozsónál: vajon mit találtak a rendőrök?

Razzia volt Kozsónál: vajon mit találtak a rendőrök?

2016. április 27. 08:30

Vízlopás nyomait keresték kedden délután a rendőrök abban a budapesti teaházban, amely Kozsó érdekeltségébe tartozik. A teaházhoz a Blikk szerint két nagy autóval mentek a vízművek munkatársai vagy fél tucat rendőr társaságában, a lap fotót is közölt a kiszállásról.

A lap szerint a vízművek szakemberei műanyag bójával zárták le még az úttest egy részét is. Délután Kozso is megérkezett az üzlethez.

A szakemberekkel megbeszélte, mikorra végeznek, hogy később visszatérjen aláírni a jegyzőkönyvet, és hogy bezárja az üzletet, de erre csak az esti órákban került sor, ugyanis a vizsgálatok egészen sokáig elhúzódtak a nap folyamán

- írja a Blikk.

Kozsóra rájár a rúd. A Blikk korábban azt írta, hogy 260 millió forint tartozása van, ráadásul egy volt alkalmazottja is feljelentette, mert szerinte a teaházban lopták a vizet és az áramot.

68 milliós NAV-tartozása, 105 milliós frankhitele és óriási társasházi hátraléka is van a popzenésznek.

Kozso ügyvédje kedd reggel a Mokkában még azt mondta, hogy valaki lejárató kampányt indított ügyfele ellen. Az ügyvéd szerint nem volt és most sincs eljárás Kozso ellen, a rendőrség pedig azt állapította meg, hogy nem szükséges nyomozást indítani. Ennek viszont ellentmond az, hogy a teaházhoz a nap folyamán rendőrök mentek ki.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?