0 °C Budapest

Hosszabbítás: ma 13 óráig lehet mosógépre pályázni

MTI
2015. július 8. 12:01

A szerda reggeli átmeneti üzemzavar miatt július 8-án 13 óráig meghosszabbította a közép-magyarországi régióban a mosógépcsere-pályázatok benyújtási határidejét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

A tárca tájékoztatása szerint a reggeli átmeneti hálózati üzemzavar miatt szükségessé vált a mosógépcsere pályázati határidejének meghosszabbítása, hogy senki ne essen el a pályázati lehetőségtől. Július 7-én a forrás kimerülése miatt határozatlan időre felfüggesztették a pályázatok benyújtását az Otthon Melege program keretében meghirdetett háztartási nagygépek (mosógép) energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramban. Július 8-án 10 óráig lehetett még pályázatot benyújtani.

A mosógépcsere pályázat július 1-jén, elsőként a nyugat-dunántúli régióban indult el, majd a dél-dunántúli régióban folytatódott július 6-án. Mindkét régióban már az első napon felfüggesztették a pályázatok befogadását forráskimerülés miatt. A pályázatok beadása régiónként időben eltolva történik.

Közben jött a hír, hogy forráskimerülés miatt szünetel a mosógépcsere-pályázatok benyújtása az észak-alföldi régióban.

A pályázatok benyújtását az észak-alföldi régióban forrás kimerülése miatt 2015. július 8. napjával határozatlan időre felfüggeszti Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A régióban megvalósítandó beruházásokra pályázatokat benyújtani 2015. július 9-én, 14 óráig lehetséges. A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?